محسن جلیل روز سه شنبه در آئین رونمایی از چند آمبولانس ناوگان اورژانس کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: از این تعداد سه دستگاه آمبولانس به کیت (تهدیدات شیمیایی، میکروبی، پرتوزاینده، هستهای و زیستی CBRNE) برای وقوع حوادث های خاص (پدافند غیرعامل) مجهز شده اند.
وی افزود: شهریور ماه امسال نیز چهار آمبولانس به ناوگان اورژانس کهگیلویه و بویراحمد اضافه شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اعتبار هزینه شده برای خرید هر دستگاه آمبولانس حدود ۱۵ میلیارد ریال است.
هم اینک ۴۵ پایگاه امداد جاده ای و هوایی در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند که از این تعداد ۴۳ مورد زمینی و ۲ پایگاه نیز هوایی هستند و به صورت ۲۴ ساعته خدمات ارائه میکنند.
بر اساس آخرین آمار اورژانس استان، ۲۴۰ نیروی عملیاتی و ۶۰ نیروی ستادی در پایگاه های اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند.
پیش از این ۶۰ دستگاه آمبولانس کار امداد رسانی را در درون شهر ها و جاده های برون شهری استان انجام می دادند.
در آینده ای نزدیک ۲۵ نیروی شرکتی با برگزاری آزمون به پرسنل اورژانس ۱۱۵ این استان اضافه و ۱۱ نیرو با آزمون استخدامی نیز در مهرماه مشغول فعالیت می شوند.
کهگیلویه و بویراحمد حدود ۶ هزار کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۱۴۲ کیلومتر بزرگراه، ۵۰۵ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۲۳۸ کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.
این استان دارای بیش از ۴۰ گردنه خطرناک و حدود ۱۵۰۰ کیلومتر نقاط حادثه خیز دارد.
حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ بیش از یک هزار کشته، ۳۰ هزار زخمی و ۱۵۰ ضایعه نخاعی در پی داشته است.