به گزارش ایرنا، صحن و سرای این بانوی بزرگوار دیشب و امروز سهشنبه میزبان زائرانی است که همگام با دیگر مسلمانان جهان و ایران اسلامی سوگوار پیشوای هشتم مکتب تشیع هستند.
این زائران در قالب کاروان های زیارتی از راه های دور و نزدیک آمده اند تا به خواهر امام رضا (ع) عرض ادب کنند.
زائران با راه اندازی دسته جات سینه زنی و نوای یا ضامن آهو در آخرین روز ماه صفر در حال عزاداری هستند.
زمزمه های یا علی بن موسی رضا(ع) و تلاوت روح بخش آیات کلام وحی جلوه خاص معنوی به فضای حرم بی بی حکیمه (س) داده است.
قدمگاه حضرت امیرالمؤمنین(ع) معروف به دو اصله نخل بلند، روستای بی بی حکیمه(س) بقعه کاکا مبارک (ع) غلام با وفای حضرت بیبی حکیمه(س) از منزلگاه های است که پذیرای کاروان های عزاداری در مسیرحرم حضرت بی بی حکیمه (س) است.
اینک در سالروز شهادت حضرت علی بن موسی رضا (ع) دل های زائران این مکان مقدس مالامال از غم و دیدگان آنها پر از اشک و دلتنگی برای زیارت صحن و سرای حرم رضوی است.
سایر بقاع متبرکه، مساجد و حسینیه ها شهرستان گچساران مملو از مریدانی است که در سوگ مولای مهربانی ها با مرثیه سرایی بر سر و سینه می زنند.
مسئول روابط عمومی اداره اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: ده ها کاروان و هیات عزاداری به صورت منسجم از شب گذشته تاکنون وارد حرم مطهر بی بی حکیمه (س) شده اند که تعدادی از آنها از استان های مجاور مانند بوشهر مشرف شده اند.
رامین چرومی اظهار داشت: سخنرانی مبلغان دینی، مداحی و سوگواری از برنامه های پیش بینی شده شب و روز شهادت امام رضا (ع) در حرم بی بی حکیمه (س) است.
حرم مطهر امامزاده بی بی حکیمه (س) در ۸۰ کیلومتری شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
سالانه بیش از یک میلیون نفر گردشگر داخلی و خارجی از این مکان مقدس دیدن می کنند.
گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
امام رضا(ع) در سال ۱۴۸ هجری قمری یعنی بیش از (۱۲۵۰) سال پیش در شهر مدینه به دنیا آمد.
پدر ایشان امام موسی بن جعفر(ع)، یعنی امام هفتم شیعیان و مادرشان بانویی بزرگوار و خردمند به نام نجمه بود.
امام رضا(ع) روز آخر صفر ۲۰۳هجری قمری به شهادت رسید.