سید عبدالمحمد محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارقام معرفی شده از سوی این پردیس نقش بسیار ارزنده‌ای در افزایش عملکرد و خودکفایی کشور دارد. 

وی بیان کرد:این ارقام در محصولات گندم،جو،علوفه و عدس دیم تولید شده است.

وی ابراز داشت: ۳۶رقم محصولات زراعی از ابتدای فعالیت پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر معرفی شده است.
محمدی افزود:این مرکز از سال ۱۳۵۰ تاکنون در زمینی به مساحت ۱۴۰ هکتار در منطقه امامزاده جعفر گچساران فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی انجام می‌دهد. 
محمدی افزود:۲۰ کارشناس، هفت پژوهشگر عضو هیات علمی و سه محقق غیر عضو هیات علمی در پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اهمیت انجام فعالیت های پژوهشی برای افزایش کمی و کیفیت محصولات کشاورزی همچنین از در دست اجرا بودن ۴۰ طرح تحقیقاتی در این پردیس خبر داد.

محمدی تصریح کرد: از یک سال گذشته تاکنون بیش از ۱۰هزارتن بذر اصلاح شده گندم و جو تولید و هم اکنون در حال توزیع بین کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد و استان های با اقلیم مشابه است. 

رئیس پردیس تحقیقات و آموزشی کشاورزی گچساران عنوان کرد: ۹ هزار و ۷۰۰ تن از این بذرها در طبقات گواهی شده و مادری و توسط شرکت های تولید بذر بخش خصوصی و با نظارت پردیس تولید شده و ۳۵۰ تن دیگر در زمین های پردیس و در طبقات پایه پرورشی شامل ۱،۲و ۳ تولید شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از بذر ذرت برای کاشت در مزارع کشور از خارج وارد کشور می شود افزود: امسال برای نخستین بار به صورت آزمایشی هشت هکتار مزرعه در پردیس تحقیقاتی امامزاده جعفر زیر کشت ذرت هیبرید رفته است.

محمدی گفت: براساس نظر کارشناسان ناظر موسسه ثبت و گواهی بذر، شهرستان گچساران یکی از مناطق مستعد کشت ذرت هیبرید است.

وی با اشاره به قیمت خوب این محصول عنوان کرد: توسعه کشت ذرت هیبرید کمک خوبی به اشتغال و درآمدزایی در منطقه خواهد داشت.

پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر در ۲۰ کیلومتری دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران قرار دارد. 
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.