به گزارش ایرنا، کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان های محروم کشور محسوب می شود و بر اساس آخرین آمار سازمان برنامه و بودجه این استان از مجموع هشت شهرستان آن ۶ مورد از آن ها دارای نرخ بیکاری بیش از میانگین کشوری هستند که به تعبیر آن ها ۶ منطقه غیر برخوردار در حوزه اشتغال محسوب می شود.

همچنین سال گذشته کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان و وضعیت اقتصادی کشور توانست رتبه دوم در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی و رونق کسب و کار را بدست آورد.

پروانه نیک مرام در این خصوص اظهار داشت: نرخ بیکاری در استان نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۵.۹ درصد کاهش داشته و در تابستان امسال به ۹.۹ درصد رسیده است.

وی افزود: نرخ بیکاری استان کهگیلویه و بویراحمد از متوسط کشوری که ۱۰.۵ می‌باشد، کمتر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد در چند سال گذشته در ردیف آخر بوده اما هم اینک به رتبه ۱۶ کشور رسیده است.

نیک مرام یکی از دلایل موفقیت در این حوزه را تسهیلات روستایی و عشایری دانست و عنوان کرد: سهم تسهیلات روستایی و عشایری استان  در مجموع ۴ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال بوده که از این میزان تاکنون ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال به متقاضیان اشتغال روستایی پرداخت شده است.

وی افزود: پرداختی ها و جذب تسهیلات حوزه اشتغال روستایی استان در ۶ ماهه نخست ۹۸ کاهش چشمگیری داشته و باید در نظر داشت در صورت جذب نکردن سهمیه تسهیلات باقی مانده از سال ۹۷، سال جدید تسهیلاتی نیز به ما ارائه نخواهد شد.

دولت به منظور حفظ و تداوم حیات روستاهای کشور و رونق اشتغال روستایی طرح های مطلوبی به جریان انداخته است که پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی یکی از همین برنامه هاست.

۴۴درصد از جمعیت حدود ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در روستاها ساکن هستند.

حدود ۱۲ درصد در قالب ۸۰ هزار نفر نیز جمعیت عشایری این استان است.

کهگیلویه و بویراحمد دارای هشت شهرستان، ۱۷ شهر و حدود یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه است.

۹۸۶۸/۶۱۱۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.