رضا شریفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تخلفات انجام شده به ارزش ۲ میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال برآورد شده که اقدامات قانونی مناسب برای برخورد با واحدهای صنفی متخلف صورت گرفته است.
وی بیان کرد: ۱۱هزار و ۷۵ واحد صنفی در این شهرستان امسال مورد بازرسی قرار گرفت.

شریفی اظهار داشت: درج نشدن قیمت، کم فروشی، گرانفروشی، عدم صدور فاکتور، تداخل صنفی و امتناع از عرضه کالا از جمله این تخلف ها بوده است.
وی ابراز کرد: تأمین به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، قیمت گذاری کالاها و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی از مهمترین وظایف ستاد تنظیم بازار است که در راستای جلوگیری از سوء استفاده از شرایط کنونی این نظارت‌ها بیشتر و اصولی‌تر صورت گیرد.

شریفی افزود: امسال ۱۹۵مورد گزارش مردمی از تخلفات اصناف این شهرستان از طریق مراجعه حضوری و ثبت در سامانه ۱۲۴ به این اداره رسید که تمام آنها در کمتر از ۲۴ ساعت بررسی شد.

وی تصریح کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله گران‌فروشی و درج نکردن قیمت مراتب را با تلفن ۱۲۴ به اداره بازرسی مستقر در مرکز شهرستان گزارش دهند.
وی افزود: طرح نظارت بر سیستم عرضه و تقاضا در بازار مرکز این شهرستان در طول سال بطور جدی و مستمر ادامه دارد.
تعداد اتحادیه‌های صنفی شهرستان گچساران ۲۶ مورد است.
بیش از پنج هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب فعال در گچساران وجود دارد و ۵۰۰ واحد صنفی در این شهرستان به دلیل رکود حاکم بر فضای کسب و کار غیرفعال است.

۲۰۸۲/۶۱۱۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.