علی یار علی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی رسانه ها از قطع ۱۰ هزار اصله درخت تنومند بلوط در مسیر اجرای این طرح خبر داده بودند در حالی که بر اساس برآورد های انجام شده تنها یک هزار و ۲۵ اصله درخت بلوط قطع شده است.

وی با انتقاد از تمامی افرادی که بدون آگاهی در خصوص این طرح اظهار نظر کردند، افزود: زمانی که بخش قابل توجهی از جنگل های زاگرس در مناطق مختلف این استان از جمله شلال دان(گچساران) دچار بیماری و آتش سوزی شدند هیچ حساسیتی نشان نداند و دلسوزی نکردند.

علی پور بیان کرد: چندین درخت در مناطق مختلف کشور و استان سوختند و از بین رفتند، چنانچه مدیران منابع طبیعی کمی حساسیت نشان می دادند و برنامه ریزی درست داشتند، چنین خساراتی پدید نمی آمد.

وی عنوان کرد: امسال برای خاموش کردن آتش تنها وسایل ابتدایی در اختیار امدادگران و مردم قرار داشت این درحالی است که یک دستگاه دمنده می تواند کار ۵۰ نفر را در خاموش کردن آتش انجام دهد

علی پور گفت: بر اساس قانون به ازای قطع هر درخت در این مسیر سه درخت جدید کاشته می شود و مسئولان ارشد استانی می توانند بر این مهم نظارت کافی را داشته باشند.

سرپرست فرمانداری دنا تصریح کرد: این طرح چهارخطه به منظور کاهش تصادفات در مسیر سی سخت به یاسوج بوده و بدون شک اجرای آن تاثیر بسیاری در کاهش آمار سوانح خواهد داشت.

وی ابراز داشت: شهر سی سخت یکی از قطب های گردشگری است که با ایجاد زیرساخت ها از جمله توسعه جاده می توان به این صنعت رونق بخشید.

تاکنون یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای چهار خطه کردن جاده یاسوج به سی سخت هزینه شده و این طرح ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

طول این مسیر ۳۵ کیلومتر بوده که ۱۵ کیلومتر آن درسالهای گذشته چهار خطه شده و ۲۰ کیلومتر دیگر باقی مانده است.

سی سخت در سالهای دور در بدترین حالت یک ساعت با مرکز استان فاصله داشت و پس از حذف ده ها پیچ و چندین تغییر در آن در بهترین حالت فقط ۱۵ دقیقه به یاسوج نزدیکتر شد.  در ازای کم شدن این ۱۵ دقیقه هزاران اصله درخت چند صد ساله بلوط هم قطع شد.

شهرستان دنا به مرکزیت شهر سی سخت و با ۲ بخش مرکزی و پاتاوه افزون بر ۴۶ هزار نفر جمعیت دارد. 

۹۸۶۸/۱۶۶۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.