احد جمالی روز سه شنبه در نشست تخصصی رسانه و دفاع مقدس در یاسوج اظهار داشت: حتی برخی از این اخبار و گزارش های منفی نیز جنبه امنیتی پیدا کرده و در شورای عالی امنیت ملی نیز مطرح شده است.
وی با تاکید بر اینکه تکثر و رشد آمار رسانه ها در یک کشور و یا منطقه نماد بالندگی و توسعه محسوب می شود، گفت: البته رسانه به همان میزان که می تواند نقش مفید، مثبت و سازنده در حل مسایل و توسعه همه جانبه داشته باشد ، در صورت مدیریت نشدن صحیح نیز می تواند عامل ضد توسعه نیز محسوب شود.
جمالی با بیان اینکه نقد و انتقاد دلسوزانه و مشفقانه از سوی رسانه ها یک اصل و ضرورت غیرقابل انکار برای اصلاح امور است گفت: رسانه نباید به هر قیمتی حتی خدشه دار کردن عزت و حیثیت و داشته های یک استان به دنبال جذب مخاطب بیشتر باشد.
وی نقش رسانه ها در شرایط کنونی و در جهت دهی مثبت افکار عمومی در حوزه های مختلف را تعیین کننده و راهبردی دانست و یادآور شد: باید سعی شود تا نقاط مثبت ، داشته ها و دستاوردهای این استان برجسته شود.
جمالی همچنین به نقش رسانه ها در تبیین و انتقال صحیح مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: رسانه ها در این زمینه نیز باید به دنبال کشف و برجسته سازی بسیاری از ناگفته ها و ارزش های نهفته در این گنجینه ارزشمند باشند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین به نهادینه کردن جریان گفتمان سازی و گفت وگو در راستای ایجاد وحدت و انسجام در جامعه تاکید کرد و گفت: چنانچه جهت گیری ها به این سمت سوق داده نشود در سایه خلاء این اصل نیز طغیان و بحران شکل می گیرد.
وی تاکید کرد: ذهنیت آرمان مطلق از سوی هر طیف و یا جریان خاص سیاسی و قدرت امری باطل و مطرود از نگاه دینی و حتی سیاسی قلمداد می شود و هر جریانی امروز در کشور باید ظرفیت لازم سیاسی برای پذیرش واقعیت های موجود را داشته باشد.
جمالی با بیان اینکه یکی از رویکردهای اساسی دولت و مجموعه مدیریتی استان ایجاد وحدت، انسجام و هم گرایی بین جریان های مختلف سیاسی است، گفت: باید به جای خودزنی ها و دامن زدن به اختلاف ها بین اصلاح طلب یا اصول گرا با اصل وحدت و گفتمان دنبال حل مسایل بود.
وی همچنین به هژمونی رسانه ای غرب و دشمنی استکبار در طول ۴۰ سال گذشته و خنثی سازی تمامی این توطئه ها اشاره کرد و گفت: نور خدا را هرگز نمی توان با فوت دهان های باطل خاموش کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس نیز گفت: ادبیات دفاع مقدس باید متناسب با نیاز روز جامعه تغییر کند و امروز نقش رسانه ها در تحقق این امر بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.
سرهنگ امیرعباس آسمند اظهار داشت: رسانه ها به عنوان چشمان تیزبین جامعه علاوه بر اینکه خود نقشی ممتاز در تبیین درست و اصولی ارزش ها و مفاهیم دفاع مقدس دارند، می توانند متولیان امر و روایت گران ادبیات حوزه دفاع مقدس را در این راستا برای فهم و تبیین بهتر و عمیق تر این گنجینه ارزشمند حتی به چالش بکشانند.
وی با اشاره به برگزاری باشکوه برنامه های هفته دفاع مقدس امسال در استان گفت: بیش از ۲۲۰ برنامه با محوریت مردمی در این راستا پیش بینی شده است.
۵۰ درصد جمعیت فعال استان معادل ۳۳ هزار نفر در دوران هشت ساله دفاع مقدس به صورت داوطلبانه به جبههها اعزام شدند که ۹۹ درصد رزمندگان این منطقه زیر ۳۰ سال بودند.
کهگیلویه و بویراحمد یک هزار و ۸۸۰ شهید، ۱۰ هزار جانباز و ۳۱۷ آزاده سرافراز تقدیم نظام و انقلاب کرده است.
۳۰۱۶/۱۶۶۲