به گزارش ایرنا، حسین کلانتری برای این بازدید۲سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش و پرورش را انتخاب و تاکید کرد که این بازدیدها بیشتر با هدف دیدار با مجموعه کارمندان دولت و تحول ،تحرک و پویایی سازمانی و نه برای مچ گیری انجام می شود.

وی ازمدیران هر دو سازمان خواست میز خدمت را جدی بگیرند و اگر لازم است نظارت بر میز خدمت را به یکی از معاونانشان بسپارند تا مشخص شود مراجعان بیشتر با چه بخش هایی سر و  کار دارند و همان بخشها تقویت شوند.

کلانتری با تاکید براستفاده از ظرفیت زنان در مدیریتها گفت: این موضوع تعارف نیست بلکه برنامه است و بر اساس منابع علمی به دست آمده است و مدیرانی که بیش از یک معاون دارند باید حتما از ظرفیت بانوان استفاده کنند.

وی تصریح کرد: مدیران باید زمینه ارتقای نیروهای جوان، تحصیل کرده و خلاق را در سازمانها و زمینه را برای نیروسازی برای آینده نظام و کشور فراهم کنند.

استاندار تاکید کرد در سال انتخابات مدیران اجازه ندهند دستگاهها و سازمانها به خصوص در شهرستانها به ستاد انتخاباتی تبدیل شود و از مدیران خواست با کسانی که در از امکانات و وسایل دولت برای تبلیغات استفاده می کنند به پشتوانه استاندار و بدون ترس برخورد جدی داشته باشند.

بازدید سرزده استاندار از جهاد کشاورزی آغاز شد. به گفته استاندار دلیل انتخاب این سازمان این است که جامعه روستایی و کشاورزی و دامداری با این سازمان سر و کار دارند و مهمتر از همه تنظیم بازار در گروه همت و تلاش این سازمان است.

ماه گذشته استاندارپس از آنکه مرغ در بازار کمیاب شد و در برخی روزها نیز با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار به دست مصرف کننده رسید تاکید کرده بود که جهاد کشاورزی فرصتی یک ماهه دارد تا مرغداری ها را در استان تعیین تکلیف کنند و پروژه ها از تولید کنندگانی که قصد ادامه فعالیت ندارند گرفته شود و در اختیار افراد دیگری گذاشته شود که الیاس تاج الدینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز از بازگشت ۴ واحد مرغ گوشتی خبر داد و گفت: پیگیر مشکلات ۱۱ واحد دیگر نیز هستیم.

کلانتری در بازدید از جهاد کشاورزی ، بر خرید غلات، توجه به ذخایر راهبردی ، پرداخت پول گندم خرید تضمینی از کشاورزان و ساماندهی حوزه گوشت تاکید کرد.

وی گفت: باید ظرفیت سازی تولید گوشت مرغ در استان افزایش یابد زیرا از یک سو از تامین ۴۰ درصدی گوشت مرغ از در استان خبر می دهیم و از طرفی ۵۵ واحد مرغداری استان راکد است.

کلانتری اظهارکرد: باید واحد های دارای ظرفیت مرغداری ها فعال شوند و تولید به شکل عملیاتی ساماندهی شود.

وی با اشاره به نزدیکی به فصل بارش ها گفت: جهاد کشاورزی باید آماده باشدو نباید شاهد تکرار مشکلات و آسیب های سیل سال گذشته و اوایل امسال باشیم.

استاندار خواستار نظارت مناسب برای ارائه تسهیلات و کمک های بلاعوض به واحدهای کشاورزی آسیب دیده در سیل شد .

در ادامه این بازدید استاندار آموزش و پرورش را برای بازدید انتخاب کرد که  مدیرکل این اداره گزارش کاملی از وضعیت آموزش و پرورش در آستانه سال تحصیلی ۹۸- ۹۹ ارایه کرد.

هادی زارع پور گفت:: با توجه به مهاجرپذیری، سالانه قریب به سه هزار نفر به تعداد دانش آموزان مرکز استان افزوده می شود .

وی با بیان اینکه سه هزار و ۲۰ مدرسه در قالب ۹ هزار ۱۲۲ کلاس درس خدمات آموزشی به دانش آموزان ارایه می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تجهیز مدارس حاشیه شهر استان خاطرنشان کرد: یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان توزیع تجهیرات در مناطق حاشیه شهر را خواهیم داشت .

زارع پور با اشاره به  افزایش ۳ ‌درصدی دانش آموزان استان در سال جدید گفت: تعداد دانش آموزان سال تحصیلی جدید به بیش از ۱۶۰ هزار نفر خواهد رسید .

وی با بیان اینکه  ۱۲۹ فضای آموزشی استیجاری در استان وجود دارد یادآور شد: ۴۸ ‌درصد دانش آموزان استان را دختران و ۵۲ ‌درصد را پسران تشکیل می دهند .

زارع پور همچنین تعیین تکلیف نیروهای حق التدریس و پوشش پرداختی مطالبات بازنشستگان را از دیگر هدفگذاری ها دانست.

۹۹۲۹/۱۶۶۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.