به گزارش ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد "محمدباقر عالی"در حاشیه بازدید از ساخت کارخانه بیواتانول باشت افزود: زیستاتانول بر خلاف نفت، انرژی تجدیدپذیر محسوب می شود و میتواند از مواد خام کشاورزی بدست میآید.
وی بیان کرد: کار مطالعه احداث کارخانه بیواتانول از چهار ماه گذشته آغاز شده است
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) تصریح کرد: برای شتاب بخشی به این طرح حمایت های لازم صورت خواهد گرفت.
عالی عنوان کرد: محصول این کارخانه بنزین گیاهی است که باعث ارزش افزوده برای تولیدات کشاورزی در شهرستان های گچساران و باشت خواهد شد.
وی ادامه داد: اشتغال این طرح در زمان فعالیت کارخانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ فرصت شغلی است.
غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ظرفیت های شهرستان باشت در حوزه کشاورزی به ویژه محصول ذرت بسیار خوب است.
وی بیان کرد: این طرح می تواند به غیرازایجاد فرصت های شغلی رونق تولید را به دنبال دارد.
تاجگردون افزود: وجود زیرساخت های اولیه مورد نیاز سرمایه گذاری از مزایای شهرک صنعتی خان احمد است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: زیستاتانول میتواند از فراوردههایی مانند نیشکر، سیبزمینی، مانیوک و ذرت بدست آید.
هاشم موسوی اضافه کرد: کارخانه بیواتانول باشت برای تولید بنزین گیاهی طراحی شده است.
وی گفت: این کارخانه که چهار ماه پیش کلنگ زنی شد هم اکنون در مرحله تسطیح زمین است و پیشرفت فیزیکی آن در پایان سال جاری به ۳۵درصد می رسد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کارخانه بیواتانول این شهرستان در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار در شهرک صنعتی خان احمد احداث می شود.
موسوی عنوان کرد: این طرح با سرمایه گذاری پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اجرا می شود ودر صورت تکمیل به صورت مستقیم برای 300 نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
وی اضافه کرد: تکمیل این طرح باعث تولید روزانه ۲۰۰ تن کنجاله تخمیری و ۲۰۰ هزار لیتر سوخت در روز خواهد شد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4انتهای پیام