به گزارش ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد حسین کلانتری در بازدید از مجموعه تفریحی توریستی غار ده شیخ در بخش پاتاوه به همراه جمعی از مدیران استانی و شهرستانی افزود: طبیعت بکر و زیبا و وجود اماکن تاریخی، زمینه حضور گردشگران داخلی و خارجی در شهرستان دنا به عنوان یکی از قطب های گردشگری و تفریحی استان را فراهم کرده است .
وی با اشاره به ظرفیت های تاریخی و طبیعی استان اظهارکرد: هم اکنون بیش از ۲ هزار اثر تاریخی و ۳۰۰ جاذبه طبیعی در استان وجود دارد که می تواند پذیرای گردشگرانی از جای جای کشور و حتی خارج از کشور باشند .
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ساخت اقامتگاههای بوم گردی و توجه ویژه به مناطق تاریخی و طبیعی از اولویت های ویژه دولت است که باید مورد توجه قرار گیرند .
کلانتری با اشاره به قدمت غار ده شیخ، تاکید کرد: این غار یکی از مکان های شگفت انگیز در این استان است که قابلیت تبدیل شدن به یکی از قطب های گردشگری در جنوب کشور را دارد .
وی ادامه داد: ساماندهی و آماده سازی زیرساخت های گردشگری با ایجاد طرحها و فضاهایی مناسب در این منطقه، می تواند موجب جذب بیشتر گردشگر و ایجاد اشتغال برای جوانان این استان شود .
به گزارش ایسنا، غار ده شیخ پاتاوه به عنوان سومین
اثر طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت ملی شده است
.
این غار که دارای قدمت
۱۳۵
میلیون
ساله است، در
۳۵
کیلومتری شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا واقع
شده و در فاصله دو کیلومتری روستایی به همین نام قرار دارد.
دهانه غار
ده شیخ در ارتفاع یک هزار و
۶۷۰
متری از سطح
دریا، درست روبروی قله قاش مستان کوه دنا قرار گرفته است
.
انتهای پیام