به گزارش ایرنا حسین کلانتری روز پنجشنبه به همراه مسئولان استان و نماینده مردم شهرستان بهمئی در مجلس شورای اسلامی در ابتدای ورود به شهر لیککف مرکز بهمئی با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد.

وی در دیدار با جمعی از مردم شهرستان به صورت چهره به چهره به گفت و گو پرداخت و دستورهای لازم برای پیگیری مطالبات و تقاضاهای مراجعه کنندگان را صادر کرد.

استاندار همچنین در مسجد بخش سرآسیاب یوسفی حاضر شد و در بین مردم صحبت کرد.

وی  در جمع مسئولان خواستار شتاب بخشی به روند اجرایی عملیات گازرسانی به بخش سرآسیاب یوسفی در شهرستان بهمئی شد.

استاندار با اشاره به لزوم گازرسانی به بخش سرآسیاب یوسفی از سمت لنده، عنوان کرد: شتاب بخشی در روند اجرایی این طرح مهم از مطالبات مردم و اولویت های دولت است.

سایت گردشگری در اراضی سد ایلی آباد ایجاد شود

حسین کلانتری در ادامه به همراه معاون عمرانی استاندار، نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام و جمعی از مسئولان از سد ایلی آباد بازدید کردند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه یکی از شاخص های تحقق توسعه پایدار، رونق گردشگری است گفت: زمینه ایجاد سایت گردشگری در حاشیه سد ایلی آباد بهمئی فراهم شود.

کلانتری اظهار داشت: این سد یکی از طرح های حیاتی و مطالبات مردم به ویژه کشاورزان است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تکمیل و راه اندازی این سد را یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در توسعه و رونق منطقه عنوان کرد و افزود: مسئولان برای شتاب بخشی در روند اجرایی این طرح از تمام توان خود استفاده کنند.

وی افزود: تکمیل این سد نه تنها زمینه رونق کشاورزی، باغها و اشتغال را در پی خواهد داشت بلکه می توان با یک برنامه ریزی هدفمند و ایجاد زیرساخت ها یک سایت گردشگری مدرن را نیز در این منطقه احداث کرد.

کلانتری بیان کرد: ایجاد دهکده و سایت گردشگری در منطقه باید براساس معماری بومی و خاص باشد تا زمینه جذب گردشگر در استان را به وجود آورد.

نماینده عالی دولت در استان خواستار تلاش شبانه روزی مسئولان جهاد کشاورزی و آب منطقه ای برای راه اندازی هرچه سریع تر این سد شد و گفت: تکمیل سد در اولویت کاری این دو دستگاه باشد.

این سد در دو فاز در حال اجرا است و فاز اول و بدنه تکمیل شده است.

 تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال برای احداث این سد هزینه شده است و فاز دوم برای تکمیل نیازمند تخصیص ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان بهمئی مطالبه به حق مردم این منطقه است و هرچه سریع تر باید این پروژه به بهره برداری برسد.

در بخش دیگری از این سفر، نشست شورای اداری شهرستان بهمئی به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد و با حضور معاون عمرانی استاندار، نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس و جمعی از مدیران کل استان برگزار شد.

کلانتری بر استفاده از همه ظرفیت ها برای پیشرفت و توسعه استان تاکید کرد و گفت: تکمیل و راه اندازی پروژه های دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد در اولویت کاری مسئولان استان باشد.

وی افزود: به طور قطع اگر در سال چند پروژه را به اتمام برسانیم بهتر از آن است که چندین پروژه را آغاز و نیمه کاره رها کنیم.

کلانتری خواستار مشارکت همه مردم استان برای ساخت و توسعه کهگیلویه و بویراحمد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر استفاده از راهکارهای جوانان و نخبگان برای استفاده حداکثری از فرصت ها تاکید کرد.

کلانتری با بیان اینکه شهرستان بهمئی به همراه ۳۰ شهرستان  دیگر کشور به عنوان پایلوت توسعه در استان انتخاب شده است، گفت: مقرر شد هر دو هفته یکبار گزارشی از اقدامات انجام شده در این راستا به وزارت کشور ارائه شود.

وی افزود: مدیرکل جذب و سرمایه گذاری استانداری به عنوان مسئول پیگیری این موضوع معرفی شد.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اینکه تاکنون ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه ملی پاتاوه_دهدشت هزینه شده است، عنوان کرد: با تزریق یک هزار میلیارد ریال دیگر این پروژه به بهره برداری می رسد.

کلانتری پس از شورای اداری از روند اجرایی بیمارستان در حال ساخت بهمئی بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید گفت: هفته آینده به ریاست معاون عمرانی استانداری و با حضور پیمانکار و مشاور این طرح نشستی برگزار شود.

کلانتری تاکید کرد: در این نشست مشکلات و موانع این طرح بررسی و هرچه سریع تر نسبت به تکمیل این طرح مهم بهداشتی که یکی از مطالبات مهم مردم است، اقدام شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: تامین آب شرب از خواسته های مهم مردم بهمئی است

وی گفت: تامین آب شرب از مطالبات اصلی مردم لیکک است و مسئولان تکمیل این طرح را در اولویت کاری خود قرار دهند.

حسین کلانتری در حاشیه سفر به شهرستان بهمئی از طرح آبرسانی به شهر لیکک و روستاهای حومه که قرار است از سدکوثر تامین شود، بازدید کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این طرح علاوه بر آب شرب شهر لیکک، شهرک ولی عصر و آب ۱۲۰ روستا از روستاهای مسیر را نیز تامین می کند.

وی با اشاره به اینکه خط انتقال این پروژه با بیش از ۵۷ کیلومتر عملیات لوله گذاری در حال انجام است، تأکید کرد: این طرح آبرسانی یکی از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان است.

 این طرح تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در صورت تامین اعتبار به بهره برداری می رسد.

 علاوه بر اعتبارات سال جاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل و بهره برداری از این طرح مورد نیاز است.

شهرستان بهمئی با جمعیتی حدود ۳۸ هزار نفر به مرکزیت شهر لیکک در فاصله ۳۰۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

۶۱۱۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.