به گزارش ایرنا، تامین آب آشامیدنی سالم یکی از شاخصهای مهم برخورداری مناطق روستایی و مهمترین مقوله در بخش سلامت به شمار می رود و همین موضوع وظیفه نیروهای آب و فاضلاب روستایی را دوچندان می کند.
سیل اخیر در کهگیلویه و بویراحمد به تاسیسات آب شرب 296 روستا خسارت زیادی وارد کرد.
نیروهای آب و فاضلاب با توجه به امکانات محدود در مقابل رودخانه های خروشان و دره های فصلی با عزم جهادی ،خروشانی رودخانه ها را مغلوب تلاش بی وقفه خود کردند.
در چند روز گذشته نیروهای آب و فاضلاب روستایی موفق شدند در تلاشی شبانه روزی ،آب 288 روستا را به مدار برگردانند.
تعمیرشبکه های آب رسانی در هنگام بارش های سیل آسا و بر فراز رودهای خروشان و طغیان کرده، صحنه‌های زیبایی از خدمت به مردم را خلق کرد.
نیروهای اتفاقات آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد در یکی از عملیات‌های خود با خلاقیت و ابتکار، لوله انتقال آب روستاهای کتای بویراحمد را با راه‌اندازی یک تله‌کابین سنتی (جره)، از روی رودخانه خروشان این منطقه عبور دادند.
این ماموریت هر چند با خطرهای زیادی همراه بود ولی عزم جهادی برای خدمت بی منت به مردم سختی این مسیر را آسان کرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بارندگی‌های سیل آسای اخیر استان که با رانش زمین، طغیان رودخانه‌ها و قطع جاده های ارتباطی همراه بود به تاسیسات 296 روستای استان خسارت وارد و باعث قطعی آب در این روستاها شد.
فیض الله پاسره تصریح کرد: از همان آغاز بارندگی ها 20 اکیپ با 98 نفر نیرو برای تعمیر و نگهداری شبکه آب روستایی بسیج شد.
وی رفع شکستگی 559 مورد در شبکه خطوط انتقال و شبکه های توزیع آب، خرید و نصب 6 دستگاه الکتروپمپ، 27 مورد رفع عیب و نواقصات تابلو های برق سیستم پمپاژها خرید و اجرای 2 کیلومتر لوله انتقال آب را از مهم ترین اقدامات انجام شده در سیلاب اخیر اعلام کرد.
پاسره با اشاره به اجرای مستمر طرح آبرسانی سیار به روستاهای آسیب دیده اضافه کرد: آبرسانی سیار با 16 دستگاه کامیون انجام شد .
وی عنوان کرد: در حال حاضر آب 288 روستا از روستاهای دچار بحران وصل و در مدار بهره برداری قرار گرفته است.
پاسره تصریح کرد: تلاش برای تامین آب پایدار و بهداشتی دیگر روستاهای استان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: آب مورد نیاز مناطق روستایی این استان با 247 منبع شامل چشمه و چاه تامین می شود.
پاسره ابراز داشت: 131 حلقه چاه آب مناطق روستایی این استان را تامین می کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 979 روستا با جمعیت بیش از 276 هزار نفر از آب آشامیدنی سالم بهره مند هستند.
پاسره بیان کرد: 6 هزار و 422 کیلومتر خط انتقال برای انتقال 95 هزار و 954 متر مکعب آب در روستاهای این استان ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شاخص برخورداری از آب آشامیدنی روستایی این استان به 73.8 درصد رسید که به استاندارد کشور نزدیک شده است.
شاخص برخورداری از آب روستایی در کشور هم اکنون 74 درصد است.
استان کهگیلویه و بویراحمد حدود 720 هزار نفر جمعیت دارد.
بر اساس برآورد اولیه، بارندگی ها و جاری شدن سیل روزهای اخیر بیش از 10 هزار میلیارد ریال به بخش های مختلف عمرانی و اقتصادی این استان خسارت وارد کرده است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود 16 هزار و 249 کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
7531/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.