به گزارش ایرنا، براساس شواهد تاریخی نخستین بخشداری کهگیلویه و بویراحمد در سال 1304، نخستین پاسگاه انتطامی این استان در سال 1312 و یکی از اولین مکتب خانه های جنوب کشور در سال 1273 شمسی در شهرستان باشت راه اندازی شده است.
این قدمت در کنار زمین های کشاورزی مستعد ، مردم سخت کوش و ده ها قابلیت دیگر نتوانسته بود به توسعه پایدار این شهرستان کمک کند.
کارشناسان امور توسعه می گویند: رونق گردشگری و صنعت به دلیل وجود موهبت های طبیعی و موقعیت جغرافیایی باشت در کنار جاده ارتباطی استان های مرکزی به جنوب کشور ،نزدیکی به بنادر جنوب ایران با استفاده از توسعه زیرساخت های رفاهی و اقتصادی می تواند منجر به بهبود وضعیت اقتصادی مردم و توسعه باشت شود.
استاندار، نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای و جمعی از مسئولان کهگیلویه و بویراحمد روز جمعه ضمن افتتاح و کلنگزنی چند طرح عمرانی در جمع مردم شهرستان باشت حاضر شدند.
برخی از مردم شهرستان کوچک باشت حضور مسئولان ارشد کشور از جمله وزیران و سفرهای متوالی مسئولان ارشد استانی از جمله استاندار و تلاش های نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی را دلیل شتاب گرفتن توسعه در شهرستان باشت می دانند.
یکی از شهروندان باشت در حضور استاندار با اهدای لوح تقدیر از شهردار این شهر تقدیر کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افتتاح 36 طرح عمرانی و شروع عملیات اجرایی در شهرستان کوچک باشت در روز جمعه را یادآور شد و اضافه کرد: خدمات انجام شده در این شهر کوچک فراتر از مناطقی با این جمعیت است.
علی محمد احمدی ادامه داد: با توجه به وجود 2 رودخانه، زمین های کشاورزی آبی، جاده های چهارخطه و قرار داشتن این شهرستان در نزدیکی بنادر جنوبی ، زیرساخت های مناسب برای حضور سرمایه گذاران در شهرک صنعتی خان احمد وجود دارد.
وی به آغاز عملیات اجرایی ساخت پالایشگاه بیواتانول باشت با حدود پنج هزار میلیارد ریال اعتبار اشاره کرد و چشم انداز توسعه اقتصادی این شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با ساخت این پالایشگاه که قرار است با مشارکت دولت و بخش خصوصی احداث شود حضور سرمایه گذاران و کارآفرینان در این منطقه سرعت گیرد.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی می گوید: احداث بیمارستان 32 تختی، ساخت جاده های چهارخطه، تبدیل زمین های کشاورزی دیم به آبی،توسعه روشنایی معابر ، اجرای طرح های ورزشی و شروع عملیات اجرایی تصفیه خانه آب رودخانه برای بهبود آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی از مهمترین خدمات انجام شده چند سال اخیر در باشت است.
غلامرضا تاجگردون اظهار داشت: با وجود تلاش های انجام شده هنوز کمبودهایی در این شهرستان وجود دارد که تلاش برای توسعه و سازندگی این شهرستان ادامه دارد.
فرماندار باشت گفت: در چند سال اخیر طرح های زیادی در بخش های آب، برق، فاضلاب، راه،کشاورزی و توسعه زیرساخت های شهری در شهرستان اجرا شده که نشان دهنده توجه دولت به مناطق محروم بوده است.
سید مسعود حسینی افزود: شهرستان باشت قدیمی ترین شهر استان کهگیلویه و بویراحمد است اما تا چند سال اخیر در قعر محرومیت قرار داشت.
وی بیان کرد : چاله چوله های معابر، کمبود بلوار ،معابر تنگ، کمبود زیرساخت های فضای سبز، فقدان مبلمان شهری و نبود روشنایی باعث باعث گلایه مندی مردم در سال های نه چندان دور شده بود و ایجاد روشنایی ، احداث بلوارها و سنگ فرش معابر باعث دگرگونی در چهره شهر شده است.
شهردار باشت نیز گفت: نامگذاری معابر، شروع عملیات کاشت نهال در چند روز گذشته، اجرای فاز نخست پارک کوهستانی در زمینی به مساحت پنج هکتار در کمتر از 6ماه از خدمات انجام شده در این شهر است.
لطف الله موسوی اضافه کرد: خروج 80 درصد از خیابان های باشت از بن بست و برنامه ریزی برای بازگشایی معابر در سه نقطه دیگر از خدماتی است که رفاه مردم را در پی دارد.
وی ابراز داشت: برای خروج شهر باشت از بن بست قرار است روستاهای سعادت آباد و کته به شهر الحاق شود.
شهردار باشت احداث آرامستان جدید ، توسعه فضای سبز و پارک های محله ای را از دیگر برنامه های در دست اجرا برای توسعه شهر باشت دانست.
40طرح زیرساخت توسعه شهری باشت با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی روز جمعه کلنگ زنی و بهره برداری شد.
میزان سرمایه گذاری این 40 طرح 260 میلیارد ریال بوده است.
بلوار شفا با بیش از هفت میلیارد ریال، پارک کوهستان با 25 میلیارد ریال ،ساماندهی تپه نور الشهدا با 700میلیون ریال ،ساماندهی پارک جنگلی با یک میلیارد و 500 میلیون ریال ،ساختمان اداری با پنج میلیارد ریال،بلوار شهید تاجگردون با سه میلیارد و 500میلیون ریال،فاز دوم بلوار شهید فهمیده با 2 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار از مهمترین طرح های افتتاح شده است.
ساخت میدان های ولایت و پرستار با یک میلیارد و 500 میلیون ریال،ساماندهی گلزار شهدا با یک میلیارد و 500 میلیون ریال ،فرش و سرامیک سطح شهر با 20میلیارد ریال ، جدول گذاری خیابان های سطح شهر با هفت میلیارد و 500 میلیون ریال از دیگر طرح های بهره برداری شده امروز بود.
پارک بانوان، فاز دوم بلوار 45 متری،سیل بند شمالی و پارک محله ای خیابان بسیج با بیش از 37 میلیارد ریال از پروژه هایی است که عملیات اجرایی آنان شروع شد.
شهر 22 هزار نفری باشت در 110 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
8143/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.