ˈعلی مرادی روز یکشنبه در گفت‌ و ‌گو با ایرنا افزود: با اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار بصورت تجمیعی و انفرادی در این اراضی 526 نفر به اشتغال مشغول شدند.
وی با بیان اینکه 85 درصد هزینه آبیاری تحت فشار از سوی دولت به صورت بلاعوض پرداخت می شود، گفت: با اجرای این طرح علاوه بر کاهش مصرف آب در گچساران شاهد بالا رفتن راندمان تولید در سطح هکتار نیز خواهیم بود.
مرادی هدف از اجرای این طرح را تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی، تسطیح و بهره‌برداری مناسب از اراضی، اجرای سیستم‌های تحت‌فشار و کاهش هزینه‌های تولید اعلام کرد و گفت: اجرای این‌گونه طرح‌ها در برخی از نقاط این شهرستان در دست بررسی و مطالعه است.
مرادی افزود: 15 تا 20 درصد از هزینه اجرای طرح های آبیاری نوین در هر هکتار زمین بر عهده کشاورزان است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: همچنین در سال جاری بیش از 67 طرح عمرانی با اعتباری بیش از 95 میلیارد ریال در گچساران اجرا شد.
مرادی افزود: اجرای طرح های عمرانی شامل احداث کانال ها آبیاری کشاورزی، ساخت جاده، پل بین مزارع، بازسازی و مرمت قنوات، ساخت استخر، خط انتقال آب، ایستگاه های پمپاژ اجرای شبکه های فرعی و تحت فشار است.
براساس برنامه ریزی صورت گرفته ،12 هزار هکتار از زمینهای دیم شهرستان گچساران تا چهار سال آینده زیر کشت آبیاری تحت فشار خواهد رفت.
در بخش کشاورزی شهرستان گچساران هفت هزار نفر فعالیت دارند.
بیش از 35 هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
2082/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.