در شرایطی که بسیاری از کارگاه‌های خیاطی به ‌دلایل گوناگون از جمله واردات قاچاق پوشاک ترک و چینی و فقدان حمایت دولت از صنعت پوشاک با چالش مواجه هستند، یک جوان سوقی توانسته است با احداث کارگاه خیاطی برای پنج نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی کند.
در واقع با تحقق اقتصاد مقاومتی می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه به خصوص بیکاری را که بسیاری از جوانان با آن روبه‌رو هستند برطرف کرد، اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی‌ها و تأکید روی مزیت‌های تولید داخل و تلاش برای خوداتکایی است.
در این میان هستند افرادی که در راستای عمل به اقتصاد مقاومتی هم برای خود اشتغال زایی می‌کنند و هم به‌فکر اشتغال برای دیگران هستند.
فضل الله مسعودی یکی از جوانان شهرستان کهگیلویه است که با اراده‌ای قوی برای چند جوان دیگر همشهری خود اشتغال زایی کرده است.
در همین زمینه مصاحبه ای را با او ترتیب دادیم که در ادامه آمده است؛
کهگیلویه: خودتان را به صورت مختصر معرفی کنید؟
مسعودی: اینجانب فضل الله مسعودی ساکن شهر سوق از توابع شهرستان کهگیلویه و دارای مدرک لیسانس در رشته برق قدرت هستم.
کهگیلویه : قبل از ورود به این عرصه چه کاری انجام ‌می دادید، کی و چطور وارد این کار شدید؟
مسعودی : بعد از فارغ التحصیل شدن و اتمام سربازی چند ماهی بیکار بودم و قبل از راه اندازی این کسب و کار بیشتر در کارهای هنری فعالیت می کردم و مدت کوتاهی را به کار تدوین مشغول بودم که به فکر راه انداختن یک کسب و کار مستقل افتادم و طی تحقیقات زیادی که انجام دادم این کار به ذهنم رسید و با مشورت هایی که با خانواده و چند تا از دوستانم داشتم در نهایت تصمیم به شروع این کار گرفتم.
بعد از تلاش های زیاد و حدود 2 سال دوندگی توانستم مجوز کارگاه را بگیرم و تولیدی سیسمونی نوزاد را راه اندازی کنم و در سال 95 اولین سرویس را تولید و به صورت رسمی شروع به کار کردم.
کهگیلویه: در این راه با چه مشکلاتی رو به رو بودید؟
مسعودی: از آغاز کار که گام های اول را برای این تولیدی برداشتم تا همین الان مشکلات زیادی سد راه شدند و دردسرساز بودند، اول از همه این بود که هیچ سررشته ای از این کار نداشتم و نمیدانستم باید از کجا شروع کنم، به همین خاطر حدود 2 ماه اول به خاطر نبود آشنایی با چرخ های صنعتی و برخی از فعالیت های تخصصی ضرر داشتم.
ابتدا تصمیم گرفتم که از یک استاد برش کار استفاده کنم که در شهر پیدا نکردم، تا اینکه تصمیم گرفتم خودم دست به کار شوم و برشکاری و بقیه آموزش های خیاطی را یاد بگیرم، با مشورت، راهنمایی ها و آموزش پارچه فروش و دوستان در شهر تهران خودم برشکار شدم، مشکل دیگه ای که سر راه من بود مشکل فروش بود.
در همه شهرستان های استان و شهرهای حومه شهر سوق بازاریابی کردم اما کسی ما را قبول نمی کرد و از تولیدی ما خرید نمیکردند و همه ترجیح می دادند جنس های درجه سه و چهار خارجی با قیمت بالا بخرند اما از ما خرید نکنند که بعد از مدتها بازاریابی و مشاهده کیفیت بالای اجناس نسبت به نمونه های داخلی و خارجی توسط فروشگاه های استان جایگاه مناسبی در بین آن ها پیدا کردیم.
از دیگر مشکلات این تولیدی کمبود نیروی کار مناسب در زمینه خیاطی بود که با جابه جا شدن هر نیرو سرعت کار پایین و تا حدودی از رفع نیاز بازار عقب می ماندیم.
با توجه به اینکه این تولیدی در سطح شهرستان و حتی استان شناخته شده و توانسته با رقیبان خود در کلان شهرها به رقابت بپردازد حمایت خاصی از مسئولان شهر، شهرستان و حتی استان صورت نگرفته است.
کهگیلویه: حرف آخر؟
مسعودی: به لطف خدا بعد از 2 سال تلاش و دوندگی با وجود مشکلات و مسائل تلخ و شیرین این کار توانستیم تا این مرحله پیش برویم و در شهرستان های حومه مثل گچساران، بهبهان، یاسوج، دهدشت، لنده، چرام و بخش قلعه رئیسی تولیدات کارگاه را به فروش برسانیم.
امیدواریم که بتوانیم با بالا بردن کیفیت کار و گسترش دامنه فعالیت با شهرهای یاسوج، اهواز و شیراز کار کنیم و این تولیدی را در آینده به یکی از بزرگترین تولیدی های جنوب کشور تبدیل کنیم، بی شک در این مسیر دشوار حمایت و همکاری مسئولان شهر و شهرستان می تواند یاری کننده ما جوانان باشد تا همه با هم بتوانیم به توسعه اقتصادی کشور عزیزمان کمک کنیم و امیدواریم که تولیدی ما در چندسال آینده افتخاری برای شهرمان سوق و شهرستان باشد.
در پایان از خانواده و دوستانی که در این مسیر مرا یاری کردند و همچنین فروشندگانی که به یک جوان هم وطن اعتماد کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
9928
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.