بابک دین پرست روز عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در دهدشت اظهار داشت: این واحد های تولیدی به دلایل مختلف در سالهای گذشته به تملک بانکها در آمده بود.
وی بیان کرد: بیشتر این واحد ها در زمینه بنگاهای اقتصادی و واحد های تولیدی در استانهای مختلف کشور شناسایی شده و به زودی رفع توقیف خواهند شد.
دین پرست تصریح کرد: با سیاست های دولت تدبیر و امید و در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی ،مسئولان ارشد استانها و مدیران صنعتی در چند سال اخیر تلاش زیادی انجام دادند تا از به تملک درآمدن واحدهای تولیدی راکد جلوگیری کنند.
وی افزود: احیای واحدهای تملک شده توسط بانک ها می تواند ظرفیت تولیدی و سرمایه ای کشور را در شرایط کنونی اقتصادی بهبود ببخشد.
دین پرست تصریح کرد: باید مسئولان شرایط را برای استفاده از ظرفیت‌های واحد‌های تملک شده توسط بانک‌ها مهیا کنند تا بار دیگر شاهد قرار گرفتن آن‌ها در چرخه اقتصاد باشیم.
دین پرست به میزان بدهی و اشتغال زایی این طرح ها اشاره نکرد.
هیات اقتصادی وزارت کشور با سرپرستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور در سفری 2 روزه با حضور در هشت شهرستان کهگیلویه و بویراحمد به بررسی و جمع آوری مشکلات ویژه هر شهرستان برای ارائه به وزارت کشور پرداخت.
این هیات پیش از این نیز با حضور در سیستان و بلوچستان و احصای مشکلات و موانع پیش روی توسعه این استان، سند محرومیت زدایی آن را در 486 بند تدوین کرده است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن هشت شهرستان ، 17شهر و بیش از 720 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد.
7531/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.