به گزارش ایرنا،علی محمد احمدی روز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت:بیش از 60 درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش نهاد های حمایتی از جمله کمیته امداد حضرت امام (ره) قرار دارند.
هم اینک 40 هزار و 842 خانوار در کهگیلویه وبویراحمد زیر پوشش کمیته امداد هستند که 75 درصد این خانوارها روستایی هستند.
وی ادامه داد: وضعیت تغذیه کودکان در مناطق روستایی و عشایری مطلوب نیست که سوء تغذیه در کودکی می تواند روی آینده آنها هم تاثیر منفی بگذارد.
بر اساس گزارشی که مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به تازگی منتشر کرده میزان کالری مصرفی و یا هزینه خوراکی در سبد هر خانوار، در میان 65 درصد افراد روستایی در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از 2100 کالری است و به همین دلیل در شاخص مواد خوراکی در فقر مطلق قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: نهادهای حمایتی معمولا بسته هایی برای خانوارها در نظر می گیرند که با توجه به وضعیت دانش آموزان امیدواریم بسته های مخصوص این کودکان هم در نظر گرفته شود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به مسائل بازماندگان از تحصیل گفت: باید شرایط تحصیل برای کودکان با اختلالات حرکتی و جسمی و دارای بیماریهای صعب العلاج هم فراهم شود.
احمدی یادآوری کرد: تحصیل حق همه کودکان است و نباید کودکی به دلیل داشتن یک بیماری و یا سرپرست بد از تحصیل هم باز بماند.
در سال تحصیلی 97/98 تعداد 680 کودک بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شد که زمینه بازگشت 180 نفر آنها به کلاسهای درس فراهم شده است.
500 کودک نیز به دلیل داشتن بیماری صعب العلاج، مشکلات جسمی- حرکتی، بد سرپرستی، اختلالات ذهنی، مهاجرت ، مشکلات اقتصادی خانواده و ازدواج زودهنگام جذب مدارس نشده اند.
بیش از 6 هزار کلاس درس با 497 هزار و 256 متر مربع مساحت در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
کهگیلویه و بویراحمد دارای افزون بر 150هزار دانش آموز پسر و دختر در مقاطع تحصیلی ابتدایی و متوسطه اول و دوم است.
این استان با جمعیتی افزون بر 720 هزار نفر با هشت شهرستان، 17 شهر و یکهزار و 676 روستای دارای سکنه است که بیش از 40 درصد جمعیت آن در روستاها و مناطق عشایری ساکن هستند.
9929/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.