به گزارش ایرنا سرهنگ اسماعیل خوشوقت روز سه شنبه در دومین نشست کمیسیون ایمنی راه ها در استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در 6 ماهه اول سال جاری 14 نفر در معابر شهری استان بر اثر تصادف فوت و یک هزار و 329 نفر مصدوم شدند.
وی بیان کرد: وضعیت جان باختگان حوادث رانندگی در 6 ماهه اول سال 97 در صحنه تصادف چهار نفر، حین انتقال یک و در مراکز درمانی 9 نفر فوت شدند.
خوشوقت عنوان کرد: سهم کاربران ترافیک در حوادث رانندگی چهار نفر رانندگان موتورسیکلت و 9 نفر عابران پیاده هستند.
وی تصریح کرد: 64 درصد تلفات مربوط به عابران پیاده در معابر شهری است که باید توجه بیشتری به این قضیه شود.
رئیس پلیس راهور استان تاکید کرد: درصد بیشترین علت تصادف فوتی در استان مربوط به بی توجهی به جلو بود که بخشی از آن بخاطر صحبت کردن با تلفن همراه و بخشی مشاجره درون خودرو و سایر مشکلات رانندگان است.
وی گفت: علت دیگر تصادف ها در استان، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه که به دلیل سرعت غیر مجاز و تخطی از سرعت مطمئنه است.
خوشوقت با اشاره به نبود مرکز مانیتورینگ در استان افزود: استفاده از دوربین ها و تجهیزات هوشمند می تواند در مهار سرعت در معابر شهری استان موثر واقع شود.
وی بیان کرد: سهم وسایل نقلیه در تصادف های منجر به فوت 71 درصد خودروی سواری و 29 درصد موتور سیکلت است.
خوشوقت عنوان کرد: بیشترین علت تصادف منجر به جراحت 27 درصد بی توجهی به جلو، 18 درصد تخطی از سرعت مطمئنه، 16 درصد ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، 13 درصد رعایت نکردن حق تقدم،13 درصد رعایت نکردن فاصله طولی و 13 درصد سایر عوامل است.
وی تصریح کرد: بالاترین آمار تصادف بین ساعت 8 تا 12 شب و 50 درصد تصادف ها در روز و 50 درصد در شب اتفاق می افتد.
خوش وقت گفت:‌ اقدامات فرهنگی انجام شده در زمینه آگاهی بخشی به مردم شامل اعزام کارشناس به مدارس و صدا و سیما و نصب بنر و تیزر در سطح معابر شهری است.
رئیس پلیس راهور استان بیان کرد: تقویت شهرداری ها جهت ایجاد مراکز مانیتورینگ در کل استان یک ضرورت است تا بتوان هم تخلفات را در سطح شهر رصد کرد و هم برای سامان دادن به مشکلات ترافیکی به موقع عمل کرد.
خوش وقت با اشاره به ضرورت احداث پل های مکانیزه در سطح شهر یاسوج افزود: با این کار هم تلفات کمتر شده و هم ترافیک روان تر خواهد شد.
وی اظهار داشت: 10 نقطه حادثه خیز استان شناسایی شده که شامل پل تنگ سریز، پل تلگاه، پل تنگاری، کمربندی یاسوج، پل روستای کریک، کمربندی گچساران، حد فاصل بوستان تا پل بریم، جاده باشت چرام، جاده یاسوج چرام و تنگ مهریان است.
خوشوقت تاکید کرد: اگر از بودجه حاصل از جریمه های رانندگی در زمینه ترافیک هزینه شود مشکل ترافیک حل خواهد شد.
براساس ماده 23 قانون تخلفات 60 درصد مبلغ جریمه ها در معابر جاده ای به اداره راه و شهرسازی و راهداری و در معابر شهری به شهرداری ها پرداخت می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: حفظ جان مردم یک وظیفه است و باید دقت شود مصوبات کم و خروجی قابل توجهی ایجاد کرد.
علی محمد احمدی با تاکید بر بازنگری در نقاط حادثه خیز استان افزود: محل هایی که بیشترین آمار فوتی را دارند در اولویت استانداردسازی قرار داده شوند.
مدیر کل راه و شهرسازی استان نیز گفت: مصوبات باید کارشناسی، اجرایی و یک گام به جلو باشد و همچنین با انجام آسیب شناسی در راستای هدف گام برداشته شود.
عبدالمجید نژاد صفوی افزود : قبل از انعقاد هر قراردادی در حوزه راه و شهرسازی باید امور ایمنی لازم در آن لحاظ شود.
وی با اشاره به اینکه 48 درصد تصادفات منجر به فوت در نوروز امسال مربوط به خودروی پراید بود اظهار داشت: باید با انجام مشاوره به دنبال یک سند راهبردی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در زمینه ایمن سازی راهها بود.
شهردار یاسوج نیز گفت: تصادف ها در شهر یاسوج در 6 ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با نصب سرعت گیر و تغییرات هندسی 30 درصد کمتر شده است.
نستهن مقدم اظهار داشت: در بحث مکانیزه کردن پل های هوایی می توان اقدامات خوبی انجام داد همچنین طرح پل چهارم بشار پیشرفت فیزیکی مناسبی دارد.
وی افزود: برای اولین بار طرح جامع ترافیکی شهر یاسوج در حال اجرا و زیرساخت ها برای ایجاد مرکز مانیتورینگ آماده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز گفت: در 6 ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه پارسال آمار مصدومان افزایش یافته است.
اورنگ ایلامی افزود: 18 پایگاه اورژانس جاده ای و شهری در برنامه توسعه استان پیش بینی شده است.
وی با اشاره به برنامه احداث 14 پایگاه اورژانس اضافه کرد: در 6 ماهه اول سال جاری چهار پایگاه اورژانس راه اندازی شد که 2 تا جاده ای و 2 تا شهری است.
ایلامی بیان کرد: مدت زمان گرفتن تماس با اورژانس تا رسیدن به بالین مصدومان از 8.8 دقیقه به 6.1 کاهش یافته است.
وی عنوان کرد: هزینه راه اندازی و تجهیز هر پایگاه اورژانس 14 میلیارد ریال است.
رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی نیز گفت: در هفت ماهه اول سال جاری 32 احیا قلبی- ریوی موفق انجام شده و ناتوانی بعد از تصادف 12 درصد کاهش یافته است.
6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.