روح الله عمادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون کار بازگشایی تخریب و آوار بندی این طرح به وسیله 9 دستگاه ماشین آلات سنگین در حال انجام است.
وی بیان کرد: بازگشایی رینگ معابر به عرض 20 متر و طول یکهزارو 600 متر از کیامرثی تا محله سادات هم اکنون در حال اجراست که در نیمه اول آبان سالجاری به اتمام خواهد رسید.
عمادی اظهار داشت: تاکنون 130 میلیارد ریال برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده که از این میزان 10 میلیارد ریال برای خرید منازل در مسیر عملیاتی این طرح است.
وی تصریح کرد: 193 خانه در مسیر عملیاتی این طرح قرار دارد که تاکنون بیش از 174 واحد خریداری شده است.
عمادی گفت: بهره برداری از این طرح نقش مهمی در شتاب بخشی به احیای واحدهای مسکونی و بهبود تردد مردم در این مناطق دارد.
وی ابراز کرد: بیش از یکهزار نفر در محله کیامرثی این شهرستان سکونت دارند.
رئیس ستاد بافت‌های فرسوده شهر دوگنبدان با اشاره به احداث یک هزار و 300 واحد مسکونی در شهر دوگنبدان گفت: در برخی از مناطق بافت فرسوده نظیر محله‌های سادات و کوی اسلام آباد طرح احیای بافت فرسوده پیشرفت 90 درصدی دارد و باید برای اجرای طرح‌های بازآفرینی درحال اجرا تلاش بیشتری شود.
وی بیان کرد: مالکان 2 هزار واحد مسکونی مناطق مختلف بافت فرسوده شهر دوگنبدان تاکنون برای پیگیری تخریب و نوسازی ساختمان خود به این ستاد مراجعه کرده‌اند.
تخریب رایگان، جمع آوری انشعاب‌های برق، آب و گاز، تخفیف در پروانه‌های ساختمانی و ضمانت زنجیره‌ای از دیگر خدمات ارائه شده برای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان است.
طرح احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان که سال 1387 تصویب شده بود چند سال به دلیل نبود اعتبار راکد بود اما در دولت یازدهم عملیات اجرایی آن آغاز شد.
25 هزار نفر در واحدهای مسکونی بافت فرسوده شهر دوگنبدان ساکن هستند که آسیب‌های فرهنگی و خطر حوادث طبیعی و انسان‌ساز آنها را تهدید می‌کند و این طرح فرصتی برای کاهش این آسیب‌هاست.
شهر دوگنبدان مرکز شهرستان نفت‌خیز گچساران با 100 هزار نفر جمعیت در 157 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
2082/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.