این فعال رسانه ای در مطلب خود آورده است : وقتی‌که برای حفظ محیط زیست خود، هیچ کوشش جدی انجام نمی‌دهیم چطور می‌توانیم روز جهانی محیط زیست را که طبق تقویم ما امروز( 15 خرداد) است گرامی بداریم؟!
کرمان از جمله استان‌هایی است که در سال‌های اخیر با چالش‌های زیست محیطی روبه‌روست. سال گذشته هفته‌ای نبود که در شرق استان، دست‌کم یک روز آن را با توفان گرد‌وغبار مواجه نشویم. چرا راه دوری بروم از هفته گذشته تا امروز شهر کرمان چندین روز را با گرد و غبار مقابله کرد؛ حتی بدلیل بالا بودن غلظت آلایندگی کار به تعطیلی ادارات هم کشید.
امروز از روی کنجکاوی سری به وبسایت سازمان محیط زیست کشور زدم. در ردیف خبرهای استان‌ها هیچ خبری از فاجعه‌ی کرمان و هجوم ریزگردها ندیدم! در ادامه بسته‌ی اطلاع رسانی دومین همایش گردوغبار که ماه گذشته در ایلام با همراهی وزارت علوم و میزبانی همین دانشگاه برگزار شد را ورق زدم؛ بماند که هیچ‌کدام از دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی کرمان در برگزاری این همایش نقشی نداشتند؛ از میان 176 سخنرانی و پوستر که به این همایش ارائه شده بود، تنها یک پوستر و سخنرانی به مسائل کرمان اختصاص داشت که هردو از طرف یک پژوهشگر ارائه شده بود.
اغلب مقالات به خوزستان و ایلام و پاره‌ای مناطق دیگر مربوط بود؛ این در حالی است که استان کرمان، پس از مناطق جنوب‌غرب کشورمان، این روزها در معرض بیشترین تهدیدهای جدی گردوغبار، توفان شن و ریزگردها قرار دارد. پرسش من این است؛ وقتی محیط زیست ما این‌چنین رو به تخریب می‌رود، دانشگاه‌های ما به‌چه کاری مشغولند؟!
5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.