به گزارش ایرنا، فاطمه سادات حسینی روز سه شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان افزود: در حوزه سلامت و بهداشت که از مولفه های مهم سلامت جامعه است به عنوان نخستین استان در کشور، سند سلامت بانوان را تدوین و بصورت سالانه گزارش کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه برای ساماندهی وضعیت اشتغال بانوان در گام نخست بانک اطلاعات آماری زنان استان تهیه شد تا برنامه ریزی ها بر اساس آن انجام شود اظهار کرد: برنامه راه برای توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بانوان را تدوین کرده ایم و در ادامه سند اشتغال بانوان تدوین شد.
حسینی با بیان اینکه طرح سفیران فرهنگی و موضوع تاب آوری اجتماعی را نیز داشته ایم گفت: در حوزه صنایع دستی و کشاورزی نیز زنان کارآفرین در خانه ها شغل ایجاد می کنند و در حوزه صندوق های محلی نیز تعداد صندوق ها از 37 صندوق به 97 صندوق رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه بانوان کرمان در طول تاریخ در ابعاد مختلف تاثیرگذار بوده اند اظهار کرد: یکی از آسیب های حوزه بانوان، پراکندگی فعالیت های بانوان است که در قالب ساماندهی مشاغل اقتصادی بانوان در قالب سامانه سمابانو ساماندهی شده و در این رابطه در گام اول 10 انجمن را شناسایی کرده ایم.
حسینی با اشاره به اینکه در زمینه مسائل زنان عشایری و روستایی هفت جلسه برگزار کرده ایم گفت: بالغ بر 50 نمایشگاه را در سطح استان برای فروش محصولات تولیدی و صنایع دستی بانوان برگزار شده است.
وی به انعقاد 10 تفاهمنامه برای اشتغال بانوان با دستگاه های مختلف اشاره کرد و گفت: استان کرمان با همت بانوان در بحث فعالیت های اقتصادی، مشارکت های سیاسی و اجتماعی در شوراهای اسلامی شهر و روستا، ورزش قهرمانی و جهانی و حمایت از زنان سرپرست خانوار رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی بر انتخاب 23 تسهلیگر اقتصادی برای حوزه بانوان تاکید کرد و گفت: در حوزه بانوان نیاز به رایزن اقتصادی برای عرضه محصولات تولیدی داریم.
وی با اشاره به اینکه مشکلات حوزه تسهیلات بانکی بانوان برطرف نشده است اظهار کرد: انتظار داریم که یک نماینده زن در پنچره واحد سرمایه گذاری استان داشته باشیم تا مسائل مربوط به بانوان به شکل بهتری پیگیری شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: در سامانه سمابانو به دنبال آن هستیم که بانوان هر جا معرفی می شوند و تسهیلات دریافت می کنند در این سامانه عضو شوند و بر اساس نیاز موجود برای آموزش، برندسازی، ایده پردازی و تولید و عرضه محصولات در فضاهای مجازی اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه اهداف کوتاه، میان و بلندمدت را در حوزه اقتصادی بانوان تعریف کرده ایم گفت: وضعیت آموزش در زنان روستایی و عشایر نیز باید مشخص شود.
وی بر رفع مشکلات در صدور مجوزها، احساس مسئولیت مدیران نسبت به شرکت های دانش بنیان، عرضه محصولات تولیدی بانوان و ایجاد بازارچه و نمایشگاه ویژه تولیدات بانوان تاکید کرد.
حسینی گفت: لازم است که مشابه کارگروه رفع موانع تولید برای رفع مشکلات بانوان کارآفرین در حوزه بانک ها و تسهیلات مورد نیاز تشکیل شود.
استان کرمان از قطب های مهم اشتغال و اقتصاد است و نیمی از جمعیت این استان را بانوان تشکیل می دهند.
نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری به مناسبت هفته زن ویژه اشتغال بانوان برگزار شد.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.