به گزارش ایرنا، محمود اسکندری نسب روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: راه اندازی صنایع مختلف صنعتی و معدنی در همه نقاط دنیا یکی از مهمترین عوامل ترقی و رشد اقتصادی و فرهنگی و اشتغالزایی است.
وی ادامه داد: این مهم در جنوب کرمان علیرغم وجود پتانسیل های قابل ملاحظه معدنی و کشاورزی، به دلایل متعدد در دهه های متمادی شناسایی نشده و موجب عقب ماندگی اقتصادی منطقه شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان افزود: در میان فلزات معدنی مختلف، طلا به عنوان یک فلز استراتژیک، از لحاظ سیاسی و اقتصادی، پشتوانه مالی کشورها بوده و نقش مهمی را در بازارهای جهانی ایفا می کند.
وی تصریح کرد: اکتشاف و بهره برداری از پتانسیل های طلا در تمام نقاط کشور دارای اهمیت فراوان است و در اشتغالزایی نقاط محروم نیز نقش موثری دارد.
وی بیان کرد: در ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید و بررسی پتانسیل های موجود در نقاط مختلف جنوب کرمان، وجود معدن طلا در شهرستان فاریاب یکی از بهترین راهکارها در راستای توسعه صنعتی و کمک به اشتغالزایی این شهرستان شناسایی و جلسات متعددی برای فعالسازی این معدن مهم که تا نیمه دوم سال 1392 راکد بود، برگزار شد.
وی تصریح کرد: عملیات اکتشاف و استخراج در معدن با پیگیری های مستمر و ورود سرمایه گذار جدید آغاز شد.
اسکندری نسب افزود: ذخیره معدن در حین انجام این فعالیت های اکتشافی در 2 ساله اخیر به حدود چهار برابر قبلی افزایش پیدا کرد که با این ذخیره، احداث کارخانه شمش طلا در کنار این معدن دارای توجیه اقتصادی مناسبی خواهد بود.
وی ادامه داد: در نتیجه تلاش سازمان و با توجه به عیار سنگ معدن که عیار خوبی در میان معادن طلا محسوب می شود و همچنین ذخیره 500 هزار تنی معدن و طی رایزنی های متعدد با سرمایه گذار، وی آمادگی خود را برای ساخت کارخانه فرآوری در مجاورت معدن اعلام و در تیرماه امسال مجوز آن توسط سازمان صادر شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: پیشرفت فیزیکی کارخانه در مهرماه امسال 10 درصد بود که با پیگیری های مستمر سازمان و تلاش سرمایه گذار طرح، اکنون این طرح با رشد 30 درصدی، دارای پیشرفت فیزیکی 40 درصد بوده و روند ساخت کارخانه با شتاب بیشتری نسبت به گذشته در حال انجام است.
وی بیان کرد: مجوز ساخت کارخانه شمش طلای فاریاب در زمینی به مساحت 50 هزار مترمربع و با سرمایه گذاری 104 میلیارد ریال در فاز اول که تا 500 میلیارد ریال افزایش می یابد و با ظرفیت تولید 100 کیلوگرم شمش طلا و اشتغال 100 نفر صادر شده است.
اسکندری نسب ادامه داد: سرمایه گذار این پروژه تاکنون سرمایه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال برای احداث کارخانه و 30 میلیارد ریال نیز در راستای فعالسازی معدن طلا هزینه کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: عملیات احداث کارخانه تولید شمش طلا جنوب کرمان در کمتر از 2 سال آینده تکمیل و شاهد بهره برداری این کارخانه مهم در منطقه خواهیم بود.
شهرستان فاریاب، یکی از هفت شهرستان جنوبی استان کرمان می باشد که در فاصله 300 کیلومتری جنوب مرکز کرمان واقع شده است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7450/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.