به گزارش ایرنا، توجه به راه اندازی و تقویت مشاغل خرد و خانگی و همچنین در اولویت گذاشتن ایجاد کسب و کار پایدار در روستاها حکایت از یک برنامه ریزی زیربنایی برای توسعه اقتصادی کشور و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد .
پرداخت بیش از چهار هزار و 900 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای اجرا و عملیاتی کردن 24 هزار طرح کارآفرینی و اشتغال زایی در 6 ماهه امسال توسط صندوق کارآفرینی امید، امیدواری به بهبود وضعیت معیشتی مردم و توسعه اقتصادی کشور را ایجاد کرده است .
اصغر نورالله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در سفر چند روز قبل خود به استان کرمان در جمع کارآفرینان جنوب این استان خاطرنشان کرد: مجموعه کارآفرینی امید با شعار 'هر روستا یک محصول' و 'هر خانه یک کارخانه' مسیر بهبود وضعیت اقتصادی روستاها را پیش گرفته است .
وی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری بیش از 70 هزار طرح اشتغال زایی با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت صندوق کارآفرینی امید در مناطق مختلف کشور اجرایی شود.
نورالله زاده در این سفر 2 روزه با حضور در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های صندوق کارآفرینی امید در جنوب استان کرمان به ظرفیت های مغفول این استان اشاره و اظهار کرد: همانطور که می بینیم فعالیت های این صندوق بر فرصت ها و مزیت های منطقه استوار است و این نمایشگاه نشان دهنده وجوه تمایز اقدامات صندوق کارآفرینی امید است .
وی ادامه داد: خوشبختانه عملکرد همکاران ما در استان کرمان مثبت و تاثیر گذار بوده اما این استان مزیت ها و ظرفیت های بسیار بالایی دارد که استفاده مطلوب از این ظرفیت ها، همت همه دستگاه های اجرایی را می طلبد.
* انعقاد تفاهم نامه راه اندازی 200نیروگاه برق خورشیدی
یکی دیگر از توفیقات سفر مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید به جنوب استان کرمان، تفاهم نامه راه اندازی 200 نیروگاه برق خورشیدی بود که میان صندوق کارآفرینی امید، شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) منعقد گردید.
این تفاهم نامه که با موضوع راه اندازی 200 نیروگاه تولید برق خورشیدی پنج مگاواتی به امضای سه طرف رسید، 200 نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) با دریافت تسهیلات چهار درصد از صندوق کارآفرینی امید و با همکاری شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان اقدام به راه اندازی نیروگاه های خورشیدی نموده و به خودکفایی خواهند رسید.
طبق این تفاهم نامه، شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان به مدت 20 سال خرید برق تولید شده توسط این واحد ها را تضمین کرده است.
رونمایی از 100 دستگاه وانت زامیاد واگذاری شده به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز از دیگر برنامه های مدیران مجموعه کارآفرینی امید در جنوب کرمان بود که نورالله زاده در حاشیه برگزاری این آیین با اشاره به تلاش های صورت گرفته در راستای استفاده از مزیت ها و فرصت های موجود در منطقه گفت: تاکنون نتوانسته ایم به اندازه کافی از ظرفیت‌های منطقه برای توسعه آن استفاده کنیم.
به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تا زمانی که نتوانیم توسعه کسب و کار را محقق کنیم، توسعه‌ دیگری در منطقه امکان پذیر نمی‌شود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور با اشاره به حلقه مفقوده جنوب استان کرمان گفت: برای جنوب استان کرمان شبکه لجستیک(حمل و نقل ) را مجددا راه‌اندازی می‌کنیم و امیدواریم راه‌اندازی شبکه حمل و نقلی در جنوب استان کرمان باعث توسعه منطقه شود .
وی این قول را هم داد که صادرات محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان به خارج از کشور را با تاکید بر بسته‌بندی سامان‌دهی خواهیم کرد.
نورالله زاده با بیان اینکه حمایت از توسعه کسب و کارهای روستایی از محل صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود، اظهار کرد: این مهم در نیمه دوم سال جاری برای مناطق روستایی استان کرمان محقق شده و با این حمایت، جنوب استان کرمان از مزیت‌های بیشتری در این زمینه برخوردار خواهد شد.
ماموریت صندوق کارآفرینی امید تجهیز سپرده های خرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولت، شناسایی جوانان واجد شرایط، توانمندسازی آنان و کمک در ایجاد کسب وکارهای خرد کم سرمایه و کاربر با محوریت فعالیت های کارآفرینانه، نیازهای منطقه ای، توسعه کسب و کارهای IT محور؛ بر اساس شیوه های جهانی شبکه سازی کسب و کارهای بازارمحور نظیر خوشه ها و زنجیره های ارزش در کشور برای اطمینان از پایداری کسب و کارها و هدفمندی تسهیلات پرداختی است.
گزارش : کمیل بهشتیان**انتشار: بهنام احمدی*
7429/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.