به گزارش ایرنا حمید ذکاء اسدی روز دوشنبه در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان افزود: در استان کرمان با زحمت همه واحدهای دست اندرکار پیشرفت بسیار خوبی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته ایم.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در مبارزه با قاچاق دام، تمرکز بر روی سامانه های رهگیری و پیشرفته است که نشان از پیشرفت کار دارد.
وی عنوان کرد: در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، اگر ایجاد اشتغال را محور مثبت قرار دهیم تا زمانی که در بحث قاچاق درگیر باشیم در منطقه منفی کار می کنیم.
معاون استاندار کرمان با تاکید بر مبارزه قاطع با قاچاق کالا و ارز، تصریح کرد: در استان کرمان با تلاش مضاعف، مدیریت جهادی، همفکری و ابتکارات نهادهای دست اندرکار، کارهای بسیار خوبی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام شده است.
وی گفت: وسعت کویری استان کرمان و همجواری با استان های مرزی موجب شده که این استان در مسیر عمده قاچاق احشام، اتباع بیگانه و مواد مخدر قرار گیرد و نیروهای امنیتی، انتظامی و قضایی در این زمینه تلاش های بسیار زیادی دارند.
ذکاء اسدی با اشاره به اینکه اولویت نیروی انتظامی درباره بحث های تروریستی است گفت: این نیرو در همه مراسم باید مراقبت می کرده که اتفاق خاصی نباشد و در کنار آن بیوتروریسم هم فعال شده بود که باید اقدامات مقابله ای انجام می شد و علاوه بر این، نیروی انتظامی کارهای عادی خود را نیز دنبال کرده است.
وی بر برخورد با سرباندهای قاچاق کالا و ارز تاکید کرد و افزود: نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی استان کرمان توان بالایی دارند و بر همین اساس در سال جاری هشت هزار گوشی تلفن همراه قاچاق را کشف کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان اظهار کرد: برنامه سال 96 در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید از سوی دستگاه ها به صورت کتبی اعلام شود.
وی گفت: برخورد با کالای قاچاق در سطح عرضه بر عهده اتاق اصناف گذاشته شده و در این زمینه باید به نحوی اقدام شود که این امر مجدد به نیروهای انتظامی و اطلاعاتی واگذار نشود.
وی بر حل مشکلات در حوزه اموال تملیکی نیز تاکید کرد و گفت: یکی از مشکلات موجود، در زمینه شناسایی انبارهای مختلف و ایجاد سامانه کنترل و نظارت بر انبارها است که این امر نیز باید با جدیت دنبال شود.
ذکاء اسدی با تاکید بر اینکه هویت گذاری دام ها باید با جدیت دنبال و کمبودهای این حوزه برطرف شود افزود: معین های اقتصادی می توانند در این حوزه نیز به کمک مسئولان آیند.
وی تصریح کرد: لازم است ابتکاراتی نیز از سوی دستگاه ها برای کاهش هزینه های پلاک گذاری انجام شود.
وی گفت: در برخی موارد مشاهده شده که برخی افراد دام بی کیفیت را به استان کرمان وارد کرده و پس از کشتار آن، گوشت بی کیفیت آن را به فروش می رسانند که این موضوع باید رفع شود.

** قاچاق به زیرساخت های اقتصادی و فرهنگی جامعه ضربه می زند
فرمانده انتظامی استان کرمان هم در این نشست با تاکید بر اینکه کار پلیس، کار مقابله ای است گفت: قاچاق به زیرساخت های اقتصادی و فرهنگی جامعه ضربه می زند و باید با این موارد برخورد جدی و قاطع انجام شود.
سردار رضا بنی اسدی فر افزود: صرف اقدام پلیسی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز جوابگوی نیازهای این حوزه نیست.
وی تصریح کرد: عمده کالای قاچاق به صورت باندی جابجا می شود که در این زمینه به جای برخورد با کوله بران باید با سرباندهای اصلی برخورد شود.
وی گفت: برای داشتن اقتصاد پایدار در کشور مبحث گمرکات و سایر مبادی قانونی باید قانونمند شود.
فرمانده انتظامی استان کرمان بر حل مشکلات موجود در زمینه تامین انبار کالاهای قاچاق تاکید و اضافه کرد: برخی مواقع کالاهای قاچاقی در استان کشف شده و روی دست پلیس باقی می ماند که در این زمینه باید فضای انبار لازم ایجاد شود.

**وجود قوانین متقن برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: در جمهوری اسلامی قوانین متقن و مستحکمی برای مبارزه با قاچاق کال و ارز وجود دارد اما در اجرا با ضعف هایی مواجه هستیم و در استان این ضعف ها مشهودتر است.
ارسلان میری بر حل فوری مشکلات اموال تملیکی تاکید کرد و ادامه داد: این دستگاه به دلیل کمبود امکانات، نیروی انسانی و فضای فیزیکی با مشکلاتی روبرو شده که باید برطرف شوند.
وی گفت: کالاهای مکشوفه باید در اسرع وقت شمارش و تحویل شود اما به دلیل نبود انبار اموال تملیکی در جنوب و شرق استان، این امر با مشکلاتی مواجه شده است.

**پلاک گذاری 90 درصد دام های سنگین در شمال استان کرمان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: نقل و انتقال دام نیاز به مجوز دامپزشکی دارد و پس از انجام آزمایش های لازم، مجوزهای لازم را انجام می دهند.
عباس سعیدی با بیان اینکه هویت گذاری دام از سال 94 در استان کرمان آغاز شد ادامه داد: تاکنون 90 درصد دام های سنگین شمال استان کرمان هویت گذاری شده اند.
وی عنوان کرد: برای هویت گذاری دام ها، دو میلیارد ریال از سوی شورای برنامه ریزی استان اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: با هویت گذاری انجام شده، جلوی قاچاق دام گرفته شده است و از سوی دیگر نیز گوشت با کیفیت در اختیار مردم قرار می گیرد.
سعیدی با اشاره به اینکه سالیانه یک میلیارد ریال برای هویت گذاری دام ها در شمال استان نیاز است عنوان کرد: پلاک های هویت گذاری دام ها در برخی روستاها خرید و فروش می شود و برای جلوگیری از این موضوع باید فکر اساسی کرد.
وی گفت: برای جلوگیری از قاچاق سایر محصولات نیز کمیته ای متشکل از 9 نفر از کارشناسان حوزه دام، زراعت، باغبانی و ... تعیین شده است.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار: رسول محمدحسنی
7440/3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.