سید یعقوب موسوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از آغاز فصل برداشت محصول تاکنون 142 هزار تن گندم از کشاورزان منطقه خریداری شده است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 200 هزار تن گندم تولید شود.
وی بیان کرد: برداشت گندم از نیمه دوم فروردین سال جاری از مزارع شهرستان های جنوب کرمان آغاز شد و تا پایان خرداد در مناطق اسفندقه ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: محصول راهبردی گندم با همکاری سیلوها، کارخانه های آرد، مراکز تعاون روستایی و همچنین بخش خصوصی از کشاورزان خریداری می شود.
وی تهیه و توزیع بذر اصلاح شده، کشت به موقع، تغذیه و سامانه های آبیاری را از عوامل افزایش تولید گندم در جنوب استان برشمرد و گفت: در این منطقه بیش از 2 هزار و 500 هکتار به سامانه های نوین آبیاری مجهز شده که علاوه بر افزایش عملکرد محصول سبب کاهش مصرف آب هم شده است.
موسوی افزود: در سال زراعی جاری علاوه بر خرید گندم مازاد سیلویی همچنین هشت هزار و 200 تن گندم بذری برای کشت های پاییزه خریداری می شود که باعث خودکفایی این منطقه در تامین بذر شده است.
وی خاطرنشان کرد: تدارک، انتقال و نظارت بر به کارگیری 342 دستگاه کمباین، معاینه فنی و تامین سوخت این دستگاه ها از دیگر اقدامات سازمان جهاد کشاورزی در زمینه تولید و خرید محصول گندم است.
وی گفت: با حمایت دولت تدبیر و امید و همکاری کشاورزان جنوب کرمان در زمینه نظارت دقیق کارشناسان بر مراحل داشت با رصد و مبارزه به موقع با آفت شته و سن گندم تاکنون هیچ گونه محصول برگشتی از سیلو بر اثر خسارت سن گندم مشاهده نشده و محصول گندم کشاورزان کاملا سالم بوده و پس از تایید خریداری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اشاره کرد و گفت: تولید بی سابقه محصول راهبردی گندم در منطقه جنوب کرمان مصداق واقعی شعار سال در زمینه اقتصاد مقاومتی و تولید می باشد که این مهم در راستای سیاست های ابلاغی معظم له است.
وی اظهار کرد: با حمایت دولت تدبیر و امید مراکز خرید محصول گندم از 2 مرکز به 13 مرکز در جنوب کرمان رسیده که علاوه بر کاهش هزینه حمل محصول، از حمل آن به استان های همجوار جلوگیری شده است و برای اولین بار از ظرفیت بخش خصوصی در خرید محصول گندم و تحویل به دولت استفاده شد.
جنوب کرمان دارای اقلیم متنوع است و با وجود گرمسیر بودن، مناطق کوهستانی و سردسیر نیز دارد. این خطه دارای بزرگترین گلخانه های طبیعی جهان است که سالانه محصولات کشاورزی زیادی را به سایر نقاط کشور صادر می کند.
سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، قلعه گنج، فاریاب و رودبارجنوب را زیر پوشش دارد.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7450/3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.