خلیل همایی راد در یادداشت خود آورده است : آن هنگامی که مقام معظم رهبری سخن از نرمش قهرمانانه گفتند، اشاره به این راهبرد سیاسی داشت که دولت جمهوری اسلامی ایران با رقبای خود در سطح جهان، در حال کُشتی است و بر انعطاف و اقتدار بهنگام تکیه دارد. علی‌القاعده چنین رویارویی، الزامات خاص خود را می‌طلبد و دولت جناب آقای «دکتر حسن روحانی» به خوبی توانست در مصاف با شش قدرت بزرگ جهانی سربلند شود و اولین قدم اساسی در جهت تحقق سند چشم انداز، یعنی تعامل سازنده را پس از یک دوره‌ی انحراف از برنامه، بردارد.
به موازات این رخداد مهم، دولت یازدهم، رویکرد تنش‌زدایی و حاکم نمودن عقلانیت بر فضای سیاسی در داخل را نیز دنبال کرد و هم‌زمان طرح‌های مهمی هم‌چون «طرح تحول نظام سلامت» را به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی رفاه اجتماعی، از اردیبهشت 93 اجرا نمود. طرحی که نه تنها افتخار دولت یازدهم، بلکه یکی از افتخارات نظام اسلامی است و به دور از شعارهای پوپولیستی، تقریباً همه‌ی اقشار جامعه را در بر می‌گیرد و به خصوص اقشار ضعیف و متوسط از مواهب آن برخوردار می‌شوند.
مهارتورم که در دولت قبل همچون اسبی سرکش، سوارخود را تا مرز پرتگاه برده بود؛ ازدیگر کارهای بزرگ دولت تدبیر و امید بود.
چنین کار بزرگی، در حالی انجام شد که همزمان، نرخ رشد اقتصادی نیز از منفی 8/5 درصد به حدود 6 درصد در سال 95 رسید. در این میان اگر بخواهیم به یکی از دیگر کلیدی‌ترین اقدامات دولت یازدهم اشاره کنیم، تحقیقاً ثبات و ارتقای «امنیت عمومی» سهم بسیار بزرگی خواهد داشت.
در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران در میان دریایی از آتش، هم چون «گلستان ابراهیم»، عنوان امن‌ترین کشور در غرب آسیا را به خود اختصاص داده و در شرایطی که برخی کشورهای اروپایی درگیر حملات انتحاری و تروریستی هستند، امنیت حاکم بر کشور، زبانزد خاص و عام است و چنین دستاوردی جز در سایه‌ی تعامل و تدبیر دولت و تلاش مجاهدان عرصه‌ی نظم و امنیت ممکن نبود.
و اما در دوره‌ی مسئولیت دولت یازدهم، در پهناورترین استان کشور نیز، تحولاتی اتفاق افتاد که بی‌گمان در تاریخ ماندگار خواهد شد.
در 16 آذر 92 که جناب آقای دکتر «رحمانی فضلی» استاندار کرمان را معرفی نمود؛ گفت: «رزم‌حسینی استانداری ا‌ست که از آب، خاک و هوا، ثروت تولید خواهد کرد» و اینک پس از گذشت حدود 3 سال و نیم، استان کرمان به کارگاه بزرگ سازندگی بدل گردیده است.
امروز مردم کرمان شاهد حضور«مدیریت جهادی » به جای « مدیریت جناحی» هستند. امروز در پرتو شعار « ولایت و توسعه» که آقای رزم‌حسینی مطرح نمود، هیچ کس خود را به دلایل سیاسی از چرخه‌ی خدمت خارج نمی‌داند و همه‌ی علاقه‌مندان به توسعه‌ استان کرمان، کمر همت به آبادانی بسته‌اند.
جناب آقای دکتر «حسن روحانی» که در آستانه‌ی انتخابات 92 به کرمان آمده بود، امروز می‌تواند از به بار نشستن وعده‌های انتخاباتی خود با نشانه‌های بسیاری سخن بگوید. مردم در عین حالی که از مضیقه‌های اقتصادی دولت و فشارهای سیاسی و اقتصادی به خوبی آگاهند، می‌گویند:
- بازار تاریخی ما به عنوان بزرگ ‌ترین راسته بازار کشور رو به ویرانی داشت و در دولت شما آباد شد.
- باغ «فتح‌آباد»، که در آستانه‌ی فروپاشی قرار گرفته و از آن جز مخروبه‌ای برجای نمانده بود، در دولت شما احیاء گردید.
- درب مدرسه‌ی بانو حیاتی، این نماد اقتصادی و فرهنگی کرمان، بعد از 37 سال برای اولین بار در دولت شما گشوده و به موزه‌ مشاغل تبدیل شد.
- قلعه گنج، این گنج نهان، در دورترین نقطه‌ی جغرافیایی استان کرمان، در دولت شما به عنوان شهرستان نمونه‌ی‌ اقتصاد مقاومتی انتخاب شد و طی مدتی کمتر از یک‌سال، شهری که یک مسافرخانه نداشت، صاحب اولین هتل چهار ستاره‌ی کپری جهان شد و احداث دهها طرح عمرانی و تولیدی به صورت هم‌زمان در آن آغاز گردید.
- مردم کرمان می‌گویند: ما بهبود فضای کسب و کار، که جزو شعارهای کلیدی جناب آقای دکتر «روحانی» بود و ارتقای رتبه‌‎ی استان کرمان از رده‌ی 27 به رتبه‌ سوم را می‌بینیم.
همچنین از بهبود رتبه‌ی استان در استفاده از تسهیلات صندوق توسعه‌ی ملی از رده‌ 28 کشوری به سوم آگاهیم و آن را تحقق وعده‌های انتخاباتی دولت تدبیر و امید می‌دانیم.
- ما صادرات غیر نفتی بیش از سه میلیاد دلار و اجرای هم‌زمان 38 طرح بزرگ عمرانی در شهر کرمان، که چهره‌ مرکز استان را به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل کرده است؛ را محصول سیاست‌های داخلی و تدابیر جناب آقای دکتر «روحانی» وهمشهری خود جناب آقای دکتر«جهانگیری»معاون اول ریاست جمهوری، هیأت محترم دولت و استانداری می‌دانیم که دل درگرو آبادانی استان داشته و با مدیریت جهادی و بدون ادعا، شبانه ‌روز خود را وقف کرمان نموده است.
- ما مقابله با زمین خواری، حاشیه نشینی و آزادی بیش از 1500 هکتار از اراضی تصرفی دولتی و کشاورزی که بدون کوچکترین بحرانی صورت گرفت را می‌بینیم.
ما از طرح همیاران آب که همزمان با کلید خوردن طرح‌های انتقال حوزه به حوزه و شروع حفر بزرگترین تونل آبی خاورمیانه رقم خورد و بحث صرفه‌ جویی در منابع ذی ‌قیمت آبی استان آگاهیم.
- ما احداث کمربند 70 کیلومتری سبز کرمان، ثبت جهانی میمند، مرمت و بازسازی بزرگ‌ترین خانه‌ی خشتی جهان در رفسنجان، رونق قالی بافی با ثبت سفارش سی هزار متر مربع فرش برای عتبات عالیات، بازسازی میدان شهدا (مشتاقیه)، توسعه‌ی طرح‌های بیمارستانی، مطالعات مترو، طرح‌های پتروشیمی، نیروگاه‌های برق، صنایع ریلی، صنایع فولاد، طرح‌های گردشگری، تغییر الگوی تولید کشاورزی و طرح احداث گلخانه‌های بزرگ و دهها طرح دیگر را نشانی از عزم دولت تدبیر و امید در استان کرمان می‌دانیم و آن را به رسم قدرشناسی ارج می‌نهیم.
- از سوی دیگر ما انتظار داریم به دلیل ظرفیت‌های بی‌نظیر استان کرمان در بخش‌های مختلف کشاورزی، معدنی، گردشگری، وجود کویر لوت به عنوان یک پدیده‌ی منحصر به فرد جغرافیایی، ظرفیت‌های انسانی و مدیریتی و حضور شخصیت‌های برجسته و دلسوز کرمانی در ارکان نظام، این استان‌، بیش از پیش مورد توجه دولت محترم قرار گرفته، تا بتواند به عنوان مرکز مکران بزرگ در جنوب‌شرق کشور، نقش‌آفرین باشد.
- این همه خدمت با آن همه سختی و مضیقه‌ای که دولت یازدهم داشته، نشان از این دارد که اگر زیر پرچم «ولایت و توسعه» با «مدیریت جهادی» به دور از تنگ ‌نظری‌های سیاسی، با «اعتدال و عقلانیت» حرکت نمائیم، می‌توانیم دست در دست هم نهیم و دیار کریمان را به عنوان نماد و الگوی مورد نظر مقام معظم رهبری، چنان که شایسته است؛ بسازیم و این کار شدنی است، اگر کرمان به عنوان استان نمونه‌ی اقتصاد مقاومتی انتخاب گردد.
باش تا صبح دولتت بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است...
دریافت: کمیل بهشتیان**انتشاردهنده: بهنام احمدی *
7429/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.