به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سرهنگ امین یادگارنژاد امروز صبح در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان اظهار داشت: رسانه بازوی توانمند پلیس در جهت ایجاد امنیت روانی در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه امروز بسیاری از جرائم به سمت فضای مجازی هدایت شده است گفت: متاسفانه بسیاری از مردم به دلیل عدم آشنایی با این فضا، مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

رئیس پلیس فتای استان کرمان با بیان برنامه‌های این پلیس در سال 96 افزود: نخستین برنامه پلیس فتا در استان کرمان، تلاش برای کشف حداکثری پرونده‌های ارجاعی به پلیس فتای استان است.

وی از کشف 100 درصدی پرونده‌ها در سال 95 خبر داد و خاطرنشان کرد: بالاترین جرائم مربوط به برداشت‌های غیرمجاز بوده که 25 درصد مجموع جرائم فضای مجازی در استان کرمان را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه کلاهبرداری اینترنتی و هتک حیثیت به ترتیب دومین و سومین موضوع جرائم در کرمان بوده است افزود: 20 درصد مجرمین زن و 80 درصد مردان بودند که تحویل مراجع قضایی شدند.

یادگارنژاد با بیان اینکه بالغ بر 500 نفر در سال گذشته در رابطه با جرائم فضای مجازی دستگیر شد تصریح کرد: 9 درصد این مجرمین زیر 17 سال، 31 درصد بین 18 تا 25 سال و 60 درصد از مجرمین بالای 26 سال سن داشتند.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی این پرونده‌ها بالغ بر دو میلیارد و 900 میلیون ریال بوده است گفت: کسب منافع مالی، انگیزه‌های ضداخلاقی، انتقام‌جویی و رقابت‌های شغلی به ترتیب اولویت انجام این جرائم بوده است.

رئیس پلیس فتای استان کرمان با بیان اینکه در رابطه با پیشگیری از جرائم سایبری در سال گذشته 566 کارگاه آموزشی در سطح استان برگزار شده است افزود: هزار و 417 نشانگاه توسط کارشناسان جرم‌یابی پلیس شناسایی شد.

وی از بازرسی سرزده از هزار و 554 کافی‌نت در سطح استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: در این بازدیدها تذکرات لازم به مدیران آنها ارائه و با تخلفات برخورد شد.

یادگارنژاد با اشاره به انتخابات پیش‌روی کشور و استان در بحث شوراهای اسلامی گفت: کمیته رسیدگی به جرائم انتخاباتی در استان تشکیل شده و فضای مجازی به صورت شبانه‌روزی و بطور شیفتی توسط همکاران پلیس رصد می‌شود.

وی با بیان اینکه کاندیداها صرفا مجاز به اعلام برنامه‌های خود از طریق فضای مجازی در زمان تبلیغات هستند گفت: از هر گونه تخریب سایر کاندیداها خودداری شود.

رئیس پلیس فتای استان کرمان در تشریح تعدادی از پرونده‌های سال گذشته پلیس فتا افزود: در سال گذشته دستگیری فردی که اقدام به درج آگهی‌های جعلی کاریابی در سایر کشورها می‌کرد، انجام شد.

وی تصریح کرد: این فرد با همکاری همدستانش در خارج از کشور و یکی از کشورهای همسایه، مردم را ترغیب به اشتغال در این کشورها می‌کرد و با دریافت پول از آنها، شهروندان را به خارج از کشور می‌فرستاد که در آنجا هم توسط همدستانش مورد سوءقصد قرار می‌گرفتند.

یادگارنژاد از دستگیری فردی که در فضای مجازی به انتشار اخبار کذب اقدام می‌کرد، خبر داد و گفت: این فرد هم در ابتدای سال جاری خبری کذب در شهرستان بافت منتشر کرده بود که پس از بررسی‌های انجام شده پلیسی دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 618143
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.