جمشید احسانی‌نیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در جیرفت اظهارداشت: در پی سیلاب‌های اخیر خسارت‌های زیادی به عشایر جنوب کرمان وارد شده است.

وی تصریح کرد: یکصد و 32 میلیارد ریال به زیرساخت‌های عشایر جنوب استان در زمینه چاه‌های کشاوزی، چاه‌های دامداری و لوله‌های انتقال آب، دام و بخصوص جاده‌های عشایری و غیره خسارت وارد شده است.

مدیر‌کل امور عشایری جنوب استان کرمان با اشاره به اینکه با توجه به حجم ورودی آب سد، ورودی آب زیادی نیز به منطقه جازموریان داشتیم، گفت: متاسفانه عشایری که زودتر از موعد مقرر به جازموریان کوچ کرده بودند گرفتار سیل شدند.

وی بیان کرد: با دستور استاندار و معاونت بحران کشور بعد از گذشت 4 شبانه‌روز موفق شدیم یکصد نفر از عشایر گرفتار شده در سیلاب جازموریان را نجات دهیم.

احسانی‌نیا با گلایه از کسانی که گفته بودند چرا مدیریت بحران در این قضیه ورود کرده است، اظهار‌داشت: اگر ستاد مدیریت بحران در این سیل‌زدگی ورود نمی‌کرد، فاجعه بزرگی رخ می‌داد.

وی عنوان کرد: از روز اول حادثه جازموریان تا آخرین روز در منطقه حضور داشتم و مدیریت بحران در این زمینه عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد.

مدیر‌کل امور عشایری جنوب استان کرمان با بیان اینکه حدود 2 میلیارد و 300 میلیون تومان به زیر ساخت‌های عشایری شهرستان جیرفت خسارت وارد شده است، بیشترین خسارت در بحث جاده‌های عشایری و لوله‌های انتقال آب دانست و اظهارداشت: همچنین عشایر دچار مشکل کمبود علوفه شده بودند که اداره عشایری تشکل‌های عشایری را موظف کرد علوغه دام مدت‌دار در اختیارعشایران قرار دهند تا بتوانند این بحران را سپری کنند.

وی با اشاره به جاده‌های تردد عشایر جنوب کرمان خاطر‌نشان کرد: در حوزه متاع به سمت اسفندقه هیچگونه مشکل تردد نداریم اما در بعضی از مناطق به دلیل اینکه هنوز وجود رودخانه‌ها را داریمف راه‌های تردد قطع است.

احسانی‌نیا با بیان اینکه جاده تردد به رمون بحرآسمان به دلیل رودخانه مسدود است، گفت: با همکاری اداره کل راهداری جنوب کرمان تلاش می‌کنیم تا راه‌های عشایری را باز کنیم و در بسیاری از مناطق نیز ریزش کوه داشتیم که در تلاش هستیم جاده را برای تردد عشایر باز کنیم.

مدیر‌کل امور عشایری جنوب استان کرمان با بیان اینکه اداره کل عشایری دستگاه راه‌سازی ندارد، افزود: در این زمینه مشکل بزرگی داریم که امیدوارم مسئولان استانی و کشوری چاره‌اندیشی کنند.

وی با توجه به بازگشایی راه‌های تردد عشایر منطقه، تصریح کرد: حداکثر تا 15 اردیبهشت‌ماه تمامی جاده‌های تردد عشایر بازگشایی می‌شوند اما در مناطق سردسیر به دلیل سردی هوا و رشد نکردن علوفه در این مناطق از عشایر درخواست می‌شود تا نیمه دوم اردیبهشت‌ماه از کوچ به این مناطق خودداری کنند.

احسانی‌نیا خاطر‌نشان کرد: در بحث اعتبارات ملی اعتبارات خوبی برای استان کرمان در نظر گرفته شده که طی دو سال گذشته حدود 20 میلیارد تومان در استان کرمان تخصیص داده شده، اما در بحث اعتبارات ملی هیچ اعتباری تخصیص داده نشده است.

وی با بیان اینکه در بحث راه اعتبار ملی نداریم، گفت: باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود تا بتوانیم جاده‌های عشایر منطقه را بازگشایی کنیم زیرا هرساله دراین زمینه به مشکل برمی‌خوریم.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 615256
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.