به گزارش ایرنا حمید ملانوری روز یکشنبه در نشست ستاد راهبردی طرح احیاگران آبادی در فرمانداری رفسنجان افزود: خانه حاج آقا علی (بزرگترین خانه خشتی جهان) طی نوروز سال جاری توسط بیش از 19 هزار نفر مورد بازدید قرار گرفت.
وی ادامه داد: دره راگه نیز توسط بیش از 2 هزار و 300 نفر، موزه ریاست جمهوری بیش از هفت هزار نفر، کاروانسرای شاه عباسی چهار هزار نفر و دریاچه شور در منطقه نوق نیز بیش از چهار هزار نفر مورد بازدید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه همچنین در این ایام بیش از 662 نفر از خانه پدری آیت الله هاشمی رفسنجانی در نوق بازدید کردند گفت: از دهکده اودرج نیز بیش از 15 هزار نفر بازدید کرده اند و این مهم بیانگر این است که صنعت گردشگری در این شهرستان ظرفیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: سایر مناطق گردشگری نیز باید احیا شود تا در این راستا جذب گردشگران داخلی و خارجی را داشته باشیم و در کنار اقتصاد تک محصولی و کشاورزی پسته، صنعت گردشگری نیز رونق گیرد.
فرماندار رفسنجان اظهار کرد: اگر مزرعه های گل محمدی، گل گاوزبان، گیاهان دارویی، زرشک و عناب، زعفران و دیگر کشت ها در رفسنجان ایجاد شود هم اشتغال ایجاد می شود و هم بازدید کنندگان و گردشگران زیادی از این مزرعه ها بازدید خواهند داشت.
فرماندار رفسنجان گفت: برای ایجاد اشتغال های پایدار در روستاهای این شهرستان شورای اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده و امسال باید طرح احیاگران آبادی به عنوان طرح بومی اشتغالزایی در روستاها اجرایی شود.
وی بیان کرد: با ایجاد شورای اقتصاد مقاومتی در روستاها مردم و متقاضیان برای راه اندازی هر شغل در روستاها می توانند در این شوراها مشورت بگیرند.
وی با اشاره به اینکه شعار امسال در شهرستان رفسنجان، احیای آبادی ها و ایجاد اشتغال پایدار است تصریح کرد: توجه به زیرساخت های موجود در روستاها و استفاده از این ظرفیت ها برای اشتغالزایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
ملانوری بیان کرد: بیش از 12 هزار و 800 نفر از مسافران در حوزه صنعت گردشگری در رفسنجان در مدارس اقامت گزیدند که نسبت به سال قبل رشد پنج درصدی را شاهد هستیم.
مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان هم پسته را بهترین محصول اقتصادی این شهرستان عنوان کرد و گفت: در تحلیل ‌های به عمل آمده پسته بهترین گزینه کشت و محصول اقتصادی شهرستان است که البته باتوجه به کم‌ آبی نیاز به کشت‌ های جایگزین از جمله زعفران، عناب، زرشک و غیره است.
حسین رضایی افزود: با همفکری یکدیگر و با توجه به اینکه این شهرستان وضعیت کشاورزی و دامداری خوبی دارد می ‌توانیم در روستاها تحول بزرگی ایجاد کنیم.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان رفسنجان تصریح کرد: اقتصاد شهرستان رفسنجان از محل درآمدهای پسته است، اما ذخایر آبی این منطقه رو به اتمام است، بنابراین برای جایگزینی محصول پسته حدود هشت محصول تحلیل و بررسی شد که اگر صرفه اقتصادی دارد، به عنوان کشت جایگزین انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: زرشک، زعفران و گل‌ محمدی محصولاتی هستند که نیاز آبی کمی دارند و در کنار پسته می ‌توانند به اقتصاد شهرستان کمک کنند، لذا مناطقی در شهرستان از جمله خنامان، راویز و سرچشمه مستعد این نوع کشت‌ ها هستند که می‌ طلبد به این سمت رفت.
خبرنگار: مریم رضایی ** انتشار دهنده: نجمه حسنی
7433/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.