رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: پروندههای ورودی به دستگاه قضایی در سالجاری نسبت به سال گذشته هشت درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایلنا، یدالله موحد امروز در آیین تجلیل از قضات و کارکنان برتر دادگستری استان کرمان ضمن گرامیداشت روز شهدا افزود: شاهد کاهش ٢٨ درصدی موجودی پروندهها در دادگستری استان کرمان هستیم. موجودی دادگستری استان کرمان طی سه سال گذشته از ١٢٨ هزار پرونده به ٩٣ هزار پرونده کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: در حوزه منابع انسانی نیز اقدامات خوبی در زمینه جذب اختصاصی قضات صورت گرفته و سعی می شود مشکلات کمبود کادر قضایی در استان کرمان را با برگزاری دوره های کارآموزی قضایی به صورت ریشه ای برطرف کنیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد دادگستری استان کرمان در سال 95 گفت: به همت مدیران استانی، شورای حفظ حقوق بیت المال استان کرمان در زمینه مقابله با حاشیه نشینی و حفاظت و صیانت از اراضی ملی منابع طبیعی حائز رتبه برتر کشوری شد.
وی همچنین به تشریح عملکرد معاونت های مختلف دادگستری استان کرمان در سال ٩٥ پرداخت و افزود: کرمان در حوزه استفاده از فناوری های نوین و استفاده حداکثری از سیستم مدیریت پرونده جزء پنج دادگستری برتر کشور است.
رئیس شورای قضایی استان کرمان با اشاره به اینکه دادگستری استان کرمان در سالی که گذشت در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در کشور حائز رتبه برتر شد گفت: اقدامات ارزشمندی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از عناوین روز قیامت یوم الحساب است گفت: محاسبه گری و ارزیابی عملکرد چه در امور دینی و دنیوی امری پسندیده در اسلام است.
موحد تاکید کرد: هر سازمانی برای رسیدن به موفقیت باید همواره عملکرد خود را در بازه های زمانی مختلف ارزیابی کند.
وی ادامه داد: باید پس از ارزیابی عملکردها نقاط قوت برنامه های اجرا شده تقویت شود و برای اصلاح امور و رفع معایب و نواقص تلاش شود و همواره باید نقاط ضعف و معایب کار مورد تجزیه، تحلیل و بررسی دقیق قرار گیرد.
این مقام ارشد قضایی استان کرمان دادرسی عادلانه، تسریع در امر رسیدگی به پرونده ها همراه با دقت، چابک کردن سیستم و کسب رضایتمندی عمومی را آیتم های یک دادگستری موفق برشمرد و افزود: رضایتمندی عمومی از دستگاه قضایی زمانی حاصل می شود که فرد مراجعه کننده هنگام خروج از سیستم احساس عدالت و امنیت کند.
وی در پایان نقش دادسراها را در تحقق نظم و امنیت در جامعه برجسته توصیف و خاطرنشان کرد: دادستانها نباید اجازه عرضاندام به مجرمان و اراذل و اوباش را بدهند و باید با برخورد قاطع در برابر اشرار، امنیت را به جامعه هدیه کنند.