حجت الاسلام غلامحسین حقانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شیوع ویروس کرونا و از طرف دیگر چگونگی استفاده از ظرفیت نیروهای فرهنگی با محوریت مسجد در ایام ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: جلسات مختلفی را با حضور مجموعههای مردمی، خیرن و حکومتی برگزار کردیم و این نتیجه حاصل شد که بر اساس شناسایی آسیبها و نیازها، خدمت رسانی اجتماعی را با محوریت مساجد شاخص انجام دهیم.
وی با بیان این مطلب که این تصمیم گیری برای خدمت رسانی اجتماعی، کاملاً مردمی است، بیان داشت: در فضای مجازی هم متناسب با شرایط موجود برنامههای متفاوت و متنوعی از جمله تهیه و توزیع مونشنگرافی، پوستر، ادعیههای و مسابقات مختلف فرهنگی در حال انجام است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه بالغ بر ۲۰۰ مسجد شاخص در استان برای خدمت رسانی اجتماعی انتخاب شده است، عنوان کرد: البته این مساله به این معنا نیست که در سایر مساجد خدمت رسانی انجام نمیشود از طرف دیگر این خدمات باید با حفظ کرامت و متناسب با نیاز افراد انجام شود.
وی با بیان این مطلب که هیئتهای مذهبی و مساجد جزو اولین گروههایی بودند که بیشترین همکاری را با دانشگاه علوم پزشکی داشتند، اظهار داشت: حتی قبل از اینکه تست مثبتی از کرونا در کرمان مطرح شود، هیئتهای مذهبی و مساجد تحت عنوان سفیران حاج قاسم اقدام به ضد عفونی مساجد و معابر کردند و همچنان این فعالیتها ادامه دارد.
حجت الاسلام حقانی تصریح کرد: این سازمان اقدام به تهیه شیوه نامه برگزاری نماز جماعت کرده است و در قالب پیشنهاد به دانشگاه علوم پزشکی کرمان ارائه کرده است البته تصمیم گیری در این خصوص به عهده ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا است و هر نتیجهای حاصل شود، تابع آن هستیم.