به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید قائینی روز دوشنبه و در نشست شورای آموزش و پرورش شهربابک افزود: باید تمام انرژی خود را برای جذب و بکارگیری نیروی آموزشی مدارس به کار گیریم.
وی مخالفت خود را با ادغام و انحلال هر مدرسه ای در شهربابک اعلام و تصریح کرد: منحل شدن مدرسه در هر منطقه ای ممکن است معضلاتی را بوجود آورد که رفع آن مشکل باشد.
فرماندار شهربابک به کمبود معلمان مرد در سیستم آموزش و پرورش کشور اشاره و تصریح کرد: زنان بیش از مردان به شغل معلمی علاقه دارند و حتی در برخی مواقع توانمندتر از مردان عمل می کنند.
قائینی تاکید کرد: مدیران شهرستان باید تمام تلاش خود را برای گرفتن حق شهرستان از ادارات کل به کار گیرند.
وی اظهار داشت: در کنار اعتبارات اندک دولتی، می توان از ظرفیت شرکت های موجود در شهرستان با هماهنگی فرمانداری استفاده کرد، زیرا طبق قانون شرکت ها و معادن موظف به ارائه خدمات اجتماعی به مردم هستند.
فرماندار شهربابک به تعیین تکلیف املاک آموزش و پرورش شهرستان تأکید کرد و بیان داشت: تمام دستگاههای دولتی همیشه در انجام کارها با هم همکاری لازم را داشته باشند.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان شهربابک نیز گفت: در این ایام که سایه بیماری کرونا بر کشور ما گسترده شده و تعطیلی مدارس را به دنبال داشته فرهنگیان این شهرستان همچون سایر مناطق دیگر کشور نشان دادند که آموزش تعطیل شدنی نیست و در بحث آموزش مجازی دانش آموزان توانستند جایگاه خوبی در استان و کشور داشته باشند.
ناصر شاه حسینی به کمبود نیروی آموزشی در مدارس اشاره کرد و افزود: در سال تحصیلی پیش رو کمبود نیرو در دوره متوسطه اول و دوم داریم و این کمبود بیشتر در بخش آقایان محسوس است.
مدیر آموزش و پرورش شهربابک از تخریبی بودن بیش از ۶۰ درصد مدارس شهربابک خبر داد.
وی تصریح کرد: آموزش و تربیت بچه ها در شهرستان باید تغییر کند، چرا که بچه های شهربابک استحقاق بهترین آموزش ها را دارند.
شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری کرمان واقع است.