سرهنگ حجت امامعلینژاد روز چهارشنبه در نشست تعاملی مرکز مشاوره آرامش پلیس کرمان با اصحاب رسانه اعلام کرد افزود: ۷۵ درصد پروندههای وارده به این مرکز از طریق مراجعه حضوری، تلفنی و یا ارجاع کلانتریهای سطح شهر در سال گذشته به صلح و سازش ختم شده است که این امر بیانگر اهمیت وجود و توسعه این مراکز در ارتقای سلامت روان و آرامش جامعه است.
وی با اشاره به کیفیت بالای خدمات مشاورهای نیروی انتظامی و استفاده از نیروهای مجرب در حوزه روانشناسی، اظهارداشت: در سال گذشته بالغ بر سه هزار مشاوره تربیتی، خانوادگی، آموزشی و روانسنجی در مرکز مشاوره آرامش پلیس کرمان ارائه شده است.
رئیس دایره اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان کرمان ضمن بیان این مطلب که مرکز مشاوره آرامش پلیس کرمان در ارائه آموزشهای مشاوره ای و مشاورههای فردی و خانوادگی به پرسنل انتظامی نیز به خوبی ورود کرده است، اظهارداشت: مرکز مشاوره پلیس در راستای اقدامات مددکاری و اجتماعی نیروی انتظامی راه اندازی شده زیرا کمبود مهارتهای زندگی و عدم توجه به مشاوره موجب افزایش مشکلات اجتماعی از جمله مشکلات خانوادگی، طلاقهای عاطفی و .... شده و در نهایت نیاز به مداخله انتظامی خواهد بود.
سرهنگ امامعلی نژاد به فعالیت ۱۹ ساله مرکز مشاوره آرامش پلیس اشاره و تاکید کرد: رویکرد فعالیتهای مراکز مشاوره پلیس بر مبنای پیشگیری و ارتقای سلامت روان و افزایش مهارتهای زندگی در بین مراجعان است که تاکنون نیز به خوبی نتیجه بخش بوده است.
وی عنوان کرد: مراکز مشاوره آرامش پلیس کرمان به زودی و برمبنای شاخصهای تعیین شده از سوی ناجا در شهرستانهای زرند و سیرجان ، سپس در جیرفت و پس از آن در سایر شهرستانها راه اندازی میشود.
رئیس دایره اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان کرمان یادآور شد: مرکز مشاوره آرامش پلیس در بسیاری از موارد به مراکز مداخله در بحران بهزیستی و اورژانس اجتماعی نیز کمک کرده و همواره بر مبنای تعامل با سایر دستگاهها برای ارتقای سلامت در جامعه تلاش میکند.
- کدخبر: 1402373
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد