علی مظفری روز پنجشنبه در بازدید از روند احداث این سالن با اشاره به اینکه این سالن به نوعی یک بیمارستان کوچک است که می تواند در مواقع بحرانی و بروز خطرات احتمالی کارآمد باشد بیان کرد: عملیات احداث این سالن از ۱۳ روز گذشته آغاز شده و تا کنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی تصریح کرد: این سالن بحران ۵۰ تخته است که نه تنها در زمان شیوع کرونا بلکه در شرایط حاد و بحرانی آینده در صورت بروز خطرات احتمالی نیز می تواند کارآمد باشد.

دکتر مظفری خاطرنشان کرد:  این بیمارستان کوچک با هزینه ۵۲ میلیارد ریال توسط مجتمع مس سرچشمه تامین اعتبار شده و علاوه بر تخت‌های بستری، اتاق‌های cpr ، ایزوله، پاویون‌هایی برای خانم‌ها و آقایان، نماز خانه و سرویس‌های بهداشتی در آن دیده شده است.

وی همچنین در بازدید از روند راه اندازی آزمایشگاه کرونا در مرکز بهداشت شماره یک رفسنجان هم گفت: آزمایشگاه کرونا با اعتبار بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال در رفسنجان در حال راه اندازی است.

دکتر مظفری بیان کرد: با شهرداری رفسنجان و شورای اسلامی این شهر تفاهم نامه ای منعقد کردیم تا برای خرید تجهیزات آزمایشگاه کرونا در مرکز شماره یک شهری اعتباری تخصیص دهند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  افزود: بر اساس این تفاهم نامه شهرداری رفسنجان ۱۳ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات به دانشگاه علوم پزشکی کمک کرد که قابل تحسین است.

وی تصریح کرد: دستگاه ها در این آزمایشگاه نصب شدند و منتظر کیت تشخیص کرونا هستیم تا به این آزمایشگاه تخصیص و ارسال شود؛ همچنین تعدادی از نیروهای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برای فعالیت در این آزمایشگاه  در روزهای آینده آموزش های لازم را در کرمان خواهند گذراند که با تهیه کیت های تشخیص و دیگر تجهیزات (uv   و ups   مورد نیاز ) و صدور گواهی آموزش به این پرسنل، از هفته آینده کار این آزمایشگاه آغاز خواهد شد تا با کمترین زمان تست منفی یا مثبت بیماران مشکوک مشخص شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.