به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آیت اللهی موسوی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بارندگی‌هایی که از روز دوم سال جدید آغاز شد، به دلیل حجم بالای آن مناطقی از جنوب و شرق استان دچار سیل شدند، اظهار کرد: بارش باران به گونه‌ای بود که در کهنوج شاهد بارش ۱۴۴ میلی متری، در رودبار جنوب ۸۹ میلی متر و در جیرفت و عنبرآباد هر کدام ۳۱ میلی متر بودیم که در نتیجه آب زیادی سرایز شد و سیلابی شدن برخی مناطق جنوب استان را رقم زد.

وی با بیان این مطلب که با پیگیری‌هایی که انجام شد، مجموعه بحران و امداد در منطقه مستقر شد، ادامه داد: همچنین پس از دادن هشدارهای هواشناسی به مجموعه فرمانداری‌ها تا حدودی آمادگی در این شهرستان‌ها حاصل شد اما به دلیل اینکه حجم بارش‌ها بیش از پیش بینی‌ها بود، متأسفانه خسارت‌های زیادی در منطقه اتفاق افتاد.

موسوی بیان داشت: امسال با توجه به ابلاغ هشدارها به فرمانداری‌ها عملیات لایروبی رودخانه‌ها انجام شد لذا سعی ما براین است که در شرایط بحرانی حداقل خسارت برای مردم رقم بخورد.

وی با بیان این مطلب که در مواقع بحرانی اولین کار این است که به روستاها و مناطق درگیر بحران دسترسی پیدا کنیم، افزود: در ابتدا تعداد ۲۱۰ روستا راه‌های ارتباطی آنها قطع شده بود اما در ادامه ۹۵ راه بازگشایی شد و تا فردا نیز بقیه راه‌ها بازگشایی می‌شود از طرف دیگر تا وقتی که آب در مناطق سیل زده فروکش نکند نمی‌توانیم عملیات لازم را انجام دهیم.

معاون عمرانی استانداری کرمان بیان داشت: از شب گذشته تا امروز خیلی از تجهیزات مورد نیاز در انبارها دپو شده که در صورت نیاز در اختیار مردم قرار داده شود، اضافه کرد: با توجه به شرایط بد جوی امکان پرواز و امداد رسانی در منطقه امکان پذیر نیست.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای بارندگی آب ۹۶ روستا قطع شده بود که در ادامه آب ۷۰ روستا وصل شد همچنین برق ۲۱۰ برق قطع شده بود که با تلاش نیروهای امدادگر برق ۶۱ روستا وصل شد.

وی اظهار داشت: چهار راه اصلی منطقه جنوب کرمان قطع شده است که ان شاءالله به زودی این راه‌ها نیز بازگشایی می‌شوند.

معاون عمرانی استانداری کرمان با بیان این مطلب که درصورت انجام نشدن یکسری فعالیت‌های عمرانی و زیرساختی در سال گذشته، با این بارندگی و سیل حتی شاهد از دست دادن جان عزیزان مان بودیم، ادامه داد: به دلیل حجم بالای بارندگی در زهکلوت، متأسفانه بندخاکی سرریز شد و باعث شده آب وارد شهر زهکلوت بشود ضمن اینکه دو بند خاکی در این منطقه هنوز تکمیل نشده است.

وی با اشاره به اینکه در لحظات ابتدایی وقوع سیل، شبکه مخابراتی قطع شده بود، بیان داشت: بلافاصله با پیگیری‌هایی که انجام شد، در بخشی از مناطق ارتباط برقرار شد البته بخشی نیز باقی مانده است که شرایط بد جوی عامل آن است که به زودی مرتفع می‌شود.

موسوی با بیان این مطلب که قطعاً برنامه‌هایی برای جبران خسارات احشام خواهیم داشت، ابراز داشت: پس از اعزام تیم‌های ارزیاب در منطقه که خسارات‌ها را اعلام می‌کنند، در ادامه ارزیابی‌ها برای کشور ارسال و خسارت وارد شده جبران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در شرایط موجود اولین کاری که باید انجام شود، دسترسی به همه مناطق است، اضافه کرد: پس از دسترسی به تمامی راه‌ها و مناطق، ارزیابی‌ها انجام و ان شاءالله خسارت‌ها جبران می‌شود.

معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان این مطلب که لحظه اول حتی در کشورهای مختلف دنیا نیز امدادرسانی لازم انجام نمی‌شود اما در ادامه این امدادها بیشتر می‌شود، اظهار داشت: هماهنگ کردن همه دستگاه‌های اجرایی کاری است که مجموعه بحران انجام داده است تا در شرایط بحرانی بتوان شرایط را به خوبی مدیریت کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1388861
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.