به گزارش ایرنا، عزت الله اسماعیلی مقدم روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بالغ بر یکهزار شرکت پیمانکاری پایه سه تا پنج استان کرمان در سایت ساجار رتبه بندی شده و اعتباری مشخص دارند افزود: تمدید اعتبار گوهینامه شرکت های پیمانکاری به منظور حفظ سلامت و جلوگیری از انتشار بیماری کرونا و مراجعات غیرضروری بوده است.
وی با بیان اینکه پس از گذشت چهار سال اعتبار گواهینامه شرکت ها به اتمام می رسد اظهار داشت: تمدید گواهینامه شرکت هایی که از تیرماه سال ۹۸ منقضی شده و در حال تمدید گواهی خود در سایت ساجار (sajar.mporg.ir) هستند با هماهنگی با مرکز و طی نامه ای به استان ها ابلاغ شده است.
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان ادامه داد: پیمانکاران نیازی به مراجعه حضوری به سازمان مربوطه را ندارند و از طریق سایت ذکر شده می توانند روند اجرای کار را پیگیری کنند.
وی اضافه کرد: در بخش مشاوران هم این اتفاق افتاده و به منظور حفظ سلامت و جلوگیری از انتشار بیماری کرونا با مراجعه غیرضروری به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان و رفع مشکلات پیمانکاری، گواهی صلاحیت پیمانکاران تا پایان تیرماه ۹۹ تمدید شد.
اسماعیلی مقدم افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی به دستگاه ها و پیمانکاران به صورت کاملا الکترونیکی خدمات ارائه می دهد.
وی بیان داشت: گواهی سلامت خدمات مدیریت طرح و گواهی سلامت شرکت های انفوماتیک نیز که در سه ماه نخست سال ۹۹ منقضی می شوند تا تیرماه تمدید می شود.
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: بالغ بر یکهزار شرکت تایید صلاحیت شده حقوقی و ۴۰۰ پیمانکار حقیقی در استان کرمان فعالیت می کنند.
وی با اشاره به نقش شورای فنی استان کرمان عنوان کرد: این شورا چهار کارگروه از جمله کارگروه پیمان که اختلافات بین پیمانکار و کارفرما را بررسی و رای می دهد و اختلافات بر این اساس رفع می شود.
اسماعیلی مقدم افزود: کارگروه نظارت شورای فنی پروژه های مشکل دار استان را رسیدگی می کند که برای پروژه ها راهکارهایی تصویب و ابلاغ می شود.
وی تصریح کرد: کارگروه آموزش و ترویج نظام فنی و اجرایی از فعال ترین کارگروه های شورای فنی است که دوره های مشترکی برای رفع ابهامات بخشامه ها برگزار می کند و در سال گذشته ۵۲ دوره را برگزار کردیم و هزینه این دوره ها ۲۰ درصد دوره های رسمی است.
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به کارگروه استاندارد سازی مصالح گفت: در حوزه بتن و آسفالت انجمن بتن ، پیمانکاران و استاندارد ورود و همکاری مطلوبی داشتند و در۲ نوبت شهر کرمان به عنوان پایلوت از تمامی کارخانات بتن آماده بازدید و آنان را برای نخستین بار در کشور رتبه بندی کرد که این امر توسط دبیرخانه شورای فنی استان محقق شد.
وی فقدان آموزش و تسلط به قوانین و مقررات را بزرگترین مشکل شرکت های پیمانکاری استان کرمان برشمرد و افزود: پیمانکاران باید ابتدا به قوانین تسلط داشته باشند و برخی افراد فعال در حوزه پیمانکاری بدون شناخت کافی در مناقصه شرکت می کنند که برای استان و خود این شرکت ها چالش ایجاد می دهد.