به گزارش دریافتی روز پنجشنبه ایرنا، مجتبی محمودی افزود: این ۱۳۰ پرونده برای انجام مراحل قانونی به کمیسونهای مربوطه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب وارد شده است.
وی ادامه داد: در ماههای پایانی سال هیچگونه توجیهی از سوی شرکتهای حمل و نقل به علت رعایت نکردن مقررات قابل پذیرش نیست.
معاون حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب کرمان از تقویت و افزایش گشتهای کنترل و نظارت بر شرکتهای حمل و نقل و ناوگان مسافربری خبر داد و گفت: با افزایش تعداد گشتهای راهداری و بازرسی، از این پس عرصه برای اتوبوسها، سواریهای کرایه و شرکتهای حمل و نقل جاده ای متخلف در جادههای جنوب استان تنگتر میشود.
وی افزود: با هر گونه تخلفی از جانب رانندگان و شرکتها که سبب به خطر افتادن جان مسافران و غیر ایمن شدن سفرهای حمل و نقلی شود برخورد خواهد شد.
محمودی بیان داشت: با توجه به افزایش قیمت بنزین، میزان استقبال مسافران از حمل و نقل عمومی جادهای افزایش یافته است که میطلبد با توجه به این حجم استقبال و استفاده از ناوگان عمومی ظرفیتهای خدماترسانی و ایمنی بیشتر ترددها در دستور کار ویژه شرکتهای حمل و نقل مسافر قرار گیرد.
وی اظهار داشت: مدیران فنی شرکتهای حمل و نقل موظف به حضور در محل شرکت برای رصد و چک کردن موارد ایمنی، صدور و تایید صورت وضعیت هستند.
وی با بیان اینکه رضایت مسافران از خدمات شرکتهای حمل و نقلی یکی از اولویتهای مهم این اداره کل در راستای ارائه خدمات به شرکتهاست، بیان کرد: از تمامی ظرفیتهای نظارتی برای رصد فعالیت شرکتهای حمل و نقلی به ویژه مسافر استفاده میشود.
معاون حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب کرمان اضافه کرد: شرکتهای حمل و نقل جنوب کرمان برای جلوگیری از تعطیلی، تذکر کتبی و دیگر برخوردهای قانونی موظف به رعایت آییننامهها و مقررات حمل و نقلی هستند.
۴۵۰ دستگاه سواری کرایه بین شهری و اتوبوس در قالب ۳۵ شرکت حمل و نقل در جنوب کرمان فعال هستند.
جنوب کرمان با هفت شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت، یک سوم مساحت استان را به خود اختصاص داده است.