به گزارش ایرنا، دنیای امروز به فراخور پیشرفت و توسعه ها نیازمند اقدامات اصولی و زیربنایی در حوزه های مختلف بخصوص آموزش است و نوآوری در آموزش اهداف سند تحول توسعهآموزش و پرورش را محقق می کند.
دسترسی به آموزش همراه با کیفیت با نوآوری های سنجیده و اصولی معلمان تحقق می یابد و در این مسیر خطیر؛ آموزش و پرورش بعد از هموار کردن بستر دسترسی به آموزش می تواند زمینه ساز ارائه آموزش های همراه با کیفیت و نو آورانه در مدارس باشد.
حال آنکه آموزش و پرورش به عنوان نهادی کلیدی و تاثیرگذار در سرنوشت و آینده جامعه با ارائه آموزش های متفاوت در زمینه های مختلف می تواند در نوع رویکرد و شخصیت دانش آموزان به عنوان آینده سازان این مرز و بوم تاثیر مستقیم داشته باشد.
هر چند همه بر این مهم اذعان دارند که کودکان امروز و کودکی کردن های آنها با کودکان دیروز و کودکی کردن های ما و نسل های قبل از ما به دلیل توسعه فناوری هاو رشد علوم مختلف متفاوت و البته رشد یافته تر است.
بی شک کودکان امروز را نمی توان با روش های آموزشی دیروز، پای درس و بحث نشاند و در آنها تحول ایجاد کرد.
توجه به اهمیت و ضرورت نقش تدریس با استفاده از شیوه های نوین یاددهی - یادگیری می تواند به شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و تقویت مهارت ها و قابلیت های آنها بیانجامد.
لذا معلمان در دستیابی به اهداف طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش به منظور تربیت دانش آموزانی خلاق و پرسشگر نقش کلیدی دارند.
ابتکار زیبای یک معلم کرمانی
معصومه زنگی آبادی، آموزگار موفق پایه اول دبستان، با ابتکاری زیبا و در راستای تعمیق آموزش و عبور از آموزش های تئوری، درس حرف "خ" را در خبرگزاری جمهوری اسلامی و با کلیدواژه های "خبرنگار" و "خبرگزاری" به دانش آموزان خود آموخت.
اقدامی که این معلم نوآور در آموزش درس های مختلف خارج از کلاس درس و با بازی و خنده به دانش آموزان خود ارائه می دهد، همان نیاز امروز جامعه و کودکان این عصر و دهه است، کودکانی که با تکنولوژهای روز دنیا گاهی بیش از والدینشان آشنا هستند.
وی که سایر آموزش های خود را در خارج از کلاس درس به دانش آموزانش ارائه می دهد در کنار آموزش های کلاسیک بر تفهیم درس خداشناسی به دانش آموزان تاکید دارد.
دانش آموزان کلاس اول نیلوفر، دبستان سرآمد، بعد از بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان، بدترین خبری را که طی هفته های اخیر شنیده بودند را شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی عنوان کردند.
معصومه زنگی آبادی چند روز بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی با گفتن املای مقاومت و قدرشناسی دانش آموزانش را با شخیصت بزرگ سردار سلیمانی بیش از پیش آشنا کرد.
آموزش همراه با نوآوری نیاز امروز جامعه است
مدیرکل و رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان کرمان نیز در اقدامی زیبا و مصداق واقعی تکریم مقام معلم معصومه زنگی آبادی را در تدریس حرف "خ" در خبرگزاری جمهوری اسلامی همراهی کردند.
احمد اسکندری نسب با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان اینکه آموزش همراه با نوآوری و خلاقیت کلاس درس را برای دانش آموزان دلچسب می کند گفت: ارائه آموزش به دانش آموزان با شیوه های نوین یاددهی و یادگیری بازدهی کلاس را افزایش می دهد.
وی با بیان اینکه معلمان به عنوان کنشگران اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند تصریح کرد: کنشگری در شرایط فعلی دنیای در حال تغییر مستلزم نوآوری و خلق محیط های یادگیری اثربخش است.
وی ضمن دیدار با دانش آموزان پایه اول دبستان مدتی را با آنها به گفت و گو پرداخت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان همچنین با ارائه هدیه ای به دانش آموزان کلاس اولی آموزش درس "خ" را برای آنها شیرین و به یادماندنی کرد.
دانش آموزان بازدید کننده از خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان با حضور اتاق خبر ایرنا از نزدیک با روند تهیه و انتشار خبر آشنا شدند.
نظر دانش آموزان کلاس اولی در مورد خبرنگار
همچنین برخی از دانش آموزان بازدید کننده از خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان نظر خود را در مورد حرفه خطیر خبرنگاری بیان کردند.
آوینا بصیریان گفت: من دوست دارم بزرگ شدم خبرنگار بشوم، اما دوست ندارم خبرهای بد را به مردم بدهم، مثل همان جمعه ای که خبرنگارها خبر شهادت حاج قاسم را دادند.
روشنا میرزااحمدی نیز خبرنگاران را افرادی باسواد می داند و می گوید: خبرنگاران خوب فکر می کنند.
ریحانه اسحاقی معتقد است خبرنگاران در برابر مردم مسئولیت دارند.
فاطمه سعیدی می گوید: خبرنگاران برای یادگیری این حرفه زیاد تلاش کرده اند؛ من هم دوست دارم مثل آنها با هدف تلاش کنم تا خبرنگار خوبی بشوم.
پرنیان کریم زاده معتقد است خبرنگاران مجبورند خبرهای خوب و بد را با هم به مردم بدهند.
روژان صباغ هم می گوید: خبرنگارها مثل چشم های مردم هستند.
آوا محمودی میمند معتقد است، خبرنگاران برای تهیه خبر سختی های زیادی را تحمل می کنند مثل مادر من که خبرنگار است من هم دوست دارم بزرگ که شدم خبرنگار بشوم.
ریحانه عسکری نوشته های خبرنگاران را حرف و درد دل مردم می داند.
حانیه نیرزی نیز معتقد است همه خبرنگارها را دوست دارند حتی اگر خبرهای بد را به مردم بدهند.
خ مثل خبرگزاری