مرتضی رعیتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه با ورود یک فرد به زندان آسیبهای اجتماعی متعددی گریبانگیر خانواده وی خواهد شد افزود: در بعضی موراد دیده شده که با ورود پدر خانواده به زندان،فرزندان به دلابل مختلفی از جمله نبود نظارت کافی و همچنین مشکلات اقتصادی و فرهنگی مجبور به ترک تحصیل شدهاند.
وی با اشاره به اینکه هر شغل جدیدی که به اشتغال زندانیان اضافه میشود؛ هزینههای نظام را برای مدیریت بر آسیبهای اجتماعی پایین میآورد تصریح کرد: ضرورت دارد خیران برای اشتغال زندانیان بعد از خروج نیز نگاه خیرانه داشته باشند.
این مقام قضایی گفت: اگر به زندانی بعد از تحمل حبس، تسهیلاتی تعلق بگیرد و مشغول به کار شود به طور قطع کمتر به دنبال بزه خواهد رفت.
رعیتی با اشاره به اینکه تمام اقدامات اصلاحی وتربیتی در راستای بازگشت آبرومند مددجو به یک زندگی سعادتمند و شرافت مندانه انجام می شود بیان داشت: مردم بهتر است زندانی را بعد از آزادی به عنوان فرد جدید در جامعه بپذیرند زیرا او دیگر یک شهروند عادی است و باید نوع نگاهمان را به این قشر تغییر دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ساماندهی خانوادههای زندانیان نیازمند در شهرستان انار توسط انجمن حمایت شهرستان رفسنجان صورت میپذیرد اما با توجه وجود خیران فراوان باید انجمن حمایت زندانیان در این شهرستان ایجاد شود تا به صورت متمرکز عمل کنند.
شهرستان انار در ۲۱۰کیلومتری شمال شرقی کرمان قرار دارد.