مدیرعامل شرکت فولاد تنبور روز شنبه در نشست انعقاد این تفاهم نامه ها در دومین نمایشگاه و همایش بین المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تامین فولاد در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: این تفاهم نامه ها در راستای بومی سازی صنعت ریختگری و قطعه سازی در سیرجان با شرکت گهرروش امضا شد و باید در شرایط تحریم که دنیا روی سازش با ما ندارد قطعات مورد نیاز فولاد و مس را در منطقه بومی سازی کنیم.

محمد حاتمی افزود: شرکت فولاد تنبور آمادگی خود را اعلام کرده که با سه هزار تن تولید قطعات فولادی و نسوز کار قطعه سازی را آغاز کند و اکنون تامین ۸۰ درصد قطعات مورد نیاز منطقه را پاسخگو است.

وی ادامه داد: این تفاهم نامه در زمینه ساخت انواع شیرآلات صنعتی مایعات سنگین با درجه ایستایی بالا به کار می رود و به عنوان نخستیین تولید کننده منطقه به این تفاهم نامه وارد شدیم و تعهد کردیم ۴۰۰ عدد شیرآلات صنعتی از چهار تا ۱۶ اینچ را بسازیم.

مدیرعامل شرکت فولاد تنبور سیرجان تصریح کرد: امیدواریم با آغازی مناسب این کار را ادامه دهیم و در آینده ۱۰۰ درصد منطقه را بی نیاز کنیم و تولید شیرآلات صنعتی اینک با ۸۰ درصد مواد داخلی و به همت صنعت گران سیرجان و استان کرمان ساخته می شود.

وی افزود: این محصول پیش از این ۱۰۰ درصد وارداتی بود که با کمک شرکت های منطقه گل گهر و مس ایران تولید حمایت می شود.

مدیرعامل شرکت گهرروش سیرجان هم گفت: شرکت گهر روش با سابقه ۲۰ ساله در تولید فولاد جزو بزرگترین برداشت کنندگان سنگ آهن کشور است و شیرآلات صنعتی که پیش از این از خارج از کشور وارد می شد و وارداتی بود اکنون در داخل کشور تولید می شود.

علی محمودآبادی افزود: در سال های تحریم های ظالمانه از قطعات بومی سازی شده استفاده می کنیم و با همکاری شرکت فولاد تنبور و گروه صنعتی مایا تفاهم نامه ای را برای استفاده از شیرآلات صنعتی بومی سازی شده منعقد کردیم که نمونه این قطعه تولید شده و در حال استفاده در شرکت گل گهر است و تاکنون بیشتر از نمونه خارجی طول عمر و کیفیت داشته است.

وی تصریح کرد: تولید قطعات صنعتی لاستیکی عمر کوتاهی در کشور دارند که شرکت فناوران بردسیر این اقدام را آغاز کرده و امیدواریم ادامه یابد که در مقایسه با نمونه های مشابه کارکرد قابل دفاعی دارند.

مدیرعامل شرکت گهرروش سیرجان هم بیان داشت: قطعات لاستیکی به صورت سنتی توسط چند شرکت تولید می شود و شرکت ولکان صنعت در کوتاهترین زمان به فناوری لاینر های لاستیک دست یافتند.

همچنین مدیرعامل شرکت فناوران صنعت بردسیر گفت: شرکت گهر روش سیرجان و فناوران صنعت بردسیر نسبت به ساخت و مصرف انواع قطعات لاستیکی تفاهم نامه ای را منعقد کردند.

رسول بلوردی عنوان کرد: در سال رونق تولید این تفاهم نامه مصداق عملی توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری است زیرا اینگونه حمایت ها از یک شرکت خرد علاوه بر اشتغالزایی تاثیرات مثبتی بر تولید دارد و در این زمینه ۸۰ میلیارد تومان سفارش از سوی شرکت گهر روش ثبت شده که به ما کمک می کند.

مدیربازرگانی توسعه و بازرگانی شرکت ولکان صنعت سپاهان نیز گفت: تفاهم نامه تامین قطعات لاستیکی آسیاب های خطوط تولید گهر روش با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال بین شرکت گهر روش سیرجان و ولکان صنعت سپاهان منعقد شد.

کمالی افزود: ظرفیت تولید پنج هزار تن لاستیک در سال را داریم و نخستین شرکت صادر کننده این قطعات به ۱۹ کشور جهان هستیم و قطعات اصلی استراتژیک را تولید می کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.