مهدی محمدمیرزاییان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح گامی بلند در راستای ترویج فرهنگ منابع طبیعی و حفظ طبیعت است افزود: طرح کودکان دوست طبیعت در سال آموزشی ۹۹ - ۹۸ به صورت هدفمند برای مقاطع تحصیلی پیش دبستانی، دبستان (شهری و روستایی) برنامه ریزی شده است.
وی بیان کرد: اداره آموزش و ترویج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان به منظور مشارکت جوانان به ویژه دانش آموزان در فعالیت های حفظ و احیا منابع طبیعی با همکاری سازمان مردم نهاد جمعیت دوست داران زمین سبز و اداره کل آموزش و پرورش اقدام به اجرای طرح آموزش موضوعات منابع طبیعی تحت عنوان (طرح آموزشی ترویجی و فرهنگسازی کودکان دوستان طبیعت) در مدارس این استان کرده است.

رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان تصریح کرد: این اداره در نظر دارد ۶ هزار و ۵۰۰ دانش آموز را با حجم هر نفر ۱۰ ساعت تحت آموزش و فرهنگ سازی در رابطه با حفظ منابع طبیعی قرار دهد.

وی اظهار داشت: در این طرح مربیان عضو سازمان مردم نهاد جمعیت دوست داران زمین سبز، قبل از اعزام به مدارس در قالب جلسات آموزشی و کارگاه های مهارت آموزی، فنون تدریس و روش های انتقال مباحث را فرا گرفته و سپس بر اساس یک تفاهم نامه همکاری و با مساعدت معاونت آموزش ابتدایی، مجوز ورود مربیان به مراکز آموزشی صادر شود و به انتقال مباحث به دانش آموزان در مدارس منتخب طرح اقدام کند.

میرزاییان افزود: در گام نخست و به منظور آشنایی جامعه هدف با اجزای منابع طبیعی و از طریق خلق شخصیت هایی مانند قطرک، سبزک، نخودی و غیره دانش آموزان را با اهمیت منابع طبیعی و بخش های چهارگانه آن شامل جنگل، مرتع، آبخیز، بیابان آشنا می شوند.

وی گفت: در ادامه به منظور آگاهی بخشی دانش آموزان برای حفاظت از منابع طبیعی، اردوهای بازدید از طبیعت یا به نمایش گذاشتن بخش هایی از آن در کلاس های درس مانند انواع گونه های جنگلی یا تصاویر جنگل های مختلف با سایر بخش ها انجام می شود.

 رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان تاکید کرد: به منظور تثبیت آموخته ها و از طریق روش های خلاقانه و جدید مانند میز رغبت، نمایش خلاق و غیره اقدام به مشارکت آنها برای باز آموزی و تثبیت آموخته ها انجام خواهد شد.

وی گفت: از علاقمندان دعوت می شود برای عضویت در طرح همیاران طبیعت (دانش آموزی و مروج) و برای صیانت از عرصه های طبیعی و اشاعه فرهنگ طبیعت دوستی از طریق سامانه http://hamyartabiat.frw.ir مشارکت کنند.

میرزاییان افزود: علاقه مندان عضویت در این طرح، کارت همیار طبیعت دریافت کرده و به عنوان یک عضو افتخاری علاوه بر ترویج فرهنگ منابع طبیعی و اشاعه آن، به عنوان یک جنگلبان افتخاری در زمان مشاهده تخریب یا تصرف در عرصه های منابع طبیعی از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ موضوع را به یگان امداد جنگل و مرتع در پیشگیری و یا اعلام آن کمک کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.