مسعود رضاییزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح به منظور استعدادیابی و کمک به شکوفایی استعدادهای دانش آموزی پایه های هشتم و نهم در شهرهای مختلف استان کرمان به طور سه جانبه در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: دانش آموزان به عنوان فناوران و سرمایه های آینده کشور باید مورد توجه قرار گیرند، لذا طرح مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی در کرمان با همکاری بنیاد ملی نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش این استان از تابستان ۹۸ راه اندازی شده است.
معاون فناوری پارک علم و فناوری استان کرمان بیان کرد: نحوه اجرای این طرح بدین صورت است که ابتدا دانش آموزان مشتاق و خلاق از بین حدود ۱۰ هزار دانشآموز پایه هشتم و نهم مدارس استان و در شرایط سنجش یکسان انتخاب و طی سه روز در مدرسه فصلی خلاقیت شرکت می کنند.
وی اظهار داشت: کارگاههایی با محوریت مشاهده و ایدهپردازی، تفکر واگرا، توفان ذهن و طراحی لوگو، ارتباط مؤثر، سنجش خلاقیت و حلقه کندو کاو، از مهمترین سرفصلهای این مدارس است که به صورت گروهی به دانشآموزان ارائه خواهد می شود.
رضایی زاده با اشاره پتانسیل و ظرفیت های حوزه کشاورزی استان کرمان افزود: در همین راستا رویداد شتاب ایده های نوآورانه و فناورانه در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته در کرمان در روزهای ۱۱ تا ۱۳ دی ماه جاری با حضور ۱۴۰ نفر از علاقه مندان حوزه استارتاپ ها در محل مرکز نوآوری و شتابدهی تگ برگزار شد.
وی گفت: این رویداد آموزشی و ترویجی با هدف حمایت آموزش و هدایت صاحبان ایده، نخبگان و علاقه مندان از سراسر استان و با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، مرکز تحقیقات کشاورزی، مرکز نوآوری و شتاب دهی تگ، پارک علم و فناوری، دانشگاه تحصیلات تکمیلی و دانشگاه شهید باهنر کرمان اجرا شد.
معاون فناوری پارک علم و فناوری استان کرمان بیان کرد: این رویداد با حضور ۱۹ مربی از استان و خارج از استان و با تکیه بر توان مربیان بومی ابتدا با ۲۷ ایده توسط شرکت کنندگان ارائه شد که از بین این ایده ها ۱۲ ایده به منظور تیم سازی انتخاب و با کمک تسهیلگر رویداد و مربیان طی سه روز مدل کسب و کار آنها تکمیل و آماده ارائه به داوران انجام شد.
در حال حاضر حدود ۲۰۰ واحد فناور و ۶۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمان در زمینه های آی تی، کشاورزی، پزشکی، نانو، مکانیک، عمران و غیره فعالیت دارند.