به گزارش دریافت روز شنبه ایرنا، فریدون فعالی در نشست مشترک با شهردار سیرجان با بیان اینکه شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی شهرهای استان کرمان نباید به دنبال تقویت درآمدهای سنتی باشند، افزود: اقتصاد گردشگری میتواند مانع از اتکا شهرداریها به بودجههای دولتی شود و در ایجاد درآمدهای پایدار و مستقل بسیار تأثیرگذار است.
وی با تأکید بر اینکه با ورود شهرداریها به مباحث گردشگری میتوان چشمانداز روشنی را برای توسعه گردشگری شهری متصور باشیم، افزود: در سالهای اخیر شهرداری کرمان و شهرداریهای شهرهای مختلف این استان در زمینههای متفاوتی با ادارهکل میراثفرهنگی استان کرمان همکاری مطلوبی داشتهاند.
فعالی با اشاره به برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعدستی تهران از ۲۳ تا ۲۶ بهمنماه ۱۳۹۸ اظهار کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای تعامل نهادهای عمومی و دولتی ازجمله شهرداریها با فعالان حوزه گردشگری است که امیدواریم این نهادها از این موقعیت استفاده کنند.
وی با بیان اینکه شهر سیرجان باید بهصورت توانمند در نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعدستی تهران حضور پیدا کند، تصریح کرد: با توجه به اینکه نام شهر سیرجان بهعنوان شهر جهانی گلیم در شورای جهانی صنایعدستی ثبت شده است بنابراین برگزاری نمایشگاه بینالمللی تهران فرصت مناسبی برای رشد و توسعه بازار صنایعدستی هنرمندان و صنعتگران این شهرستان نیز خواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان در ادامه به تکمیل و تجهیز ساختمان دبیرخانه شهر جهانی گلیم با همکاری شهرداری سیرجان خبر داد و افزود: این دبیرخانه در مجاورت موزه دستبافتههای روستایی و عشایری شهر جهانی گلیم قرار دارد.
وی به تعیین مشاور برای تدوین طرح مطالعاتی موزه دستبافتههای روستایی و عشایری شهر سیرجان اشاره و تأکید کرد: «این طرح مطالعات پس از تدوین برای اجرا در اختیار شهرداری سیرجان قرار خواهد گرفت.
فعالی با اشاره به اینکه بهزودی با همکاری شهرداری سیرجان برنامه یکساله شهر جهانی گلیم تدوین میشود، خاطرنشان کرد: «بر اساس این برنامه زمانبندیشده فعالیتهای مؤثری برای معرفی و شناساندن شهر جهانی سیرجان و محصولات صنایعدستی آن انجام خواهد گرفت.