عباس تقی زاده روز شنبه در کمیته اطلاع رسانی ستاد تشییع سپهبد شهید قاسم سلیمانی افزود: روز سوم نیز مجدد به محل حادثه اعزام شدم و تا نزدیک قله رفتیم و در آنجا مصاحبه هایی را گرفتم.
وی ادامه داد: آنجا دیدیم شهید سلیمانی مانند یک نیروی عادی به انتقال پیکر شهدا کمک می کردند.
مشاور رسانه ای و اطلاع رسانی استاندار کرمان اظهار داشت: چند بار خواهش کردم با ایشون مصاحبه کنم اما وی متواضعانه فرمودند من یک سربازم بروید با دیگران صحبت کنید و من ناامیدانه از ایشان فاصله گرفتم.
وی اظهار داشت: در حال فاصله گرفتن از سردار بودم که دیدم یک پاسدار کفشش را در آورده و در حال نماز خواندن است داشتم از او عکس می گرفتم که سردار سلیمانی مرا صدا زدند و گفتند هر چه می خواهی بپرس.
وی تاکید کرد: سردار شهید سلیمانی نمونه واقعی یکرنگی، صلح و صفا بود و با این اتفاقی که افتاد جهان اسلام و ایران در شوک عظیم و سوگ فرو رفت و بهت زدگی بعد از شنیدن خبر شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی در چهره مردم مشخص است مردم به صورت خودجوش در این آیین شرکت کردند و نشان دادند قدردان زحمات هستند.
تقی زاده سردار حاج قاسم سلیمانی را نماد عزت و اقتدار ایران عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه عزای عمومی است باید متناسب با این اتفاق دستگاه های اجرایی به نصب بیرق های سیاه و مناسب سازی فضا اقدام کنند.
وی تاکید کرد: تمهیدت لازم برای حضور مقامات لشکری و کشوری در مراسم بزرگداشت و تشییع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان اندیشیده شده است.
وی تاکید کرد: در مورد تعطیلی روز تشییع پیکر شهید سلیمانی سئوالات زیادی پرسیده می شود که مکاتباتی با وزارت کشور انجام شده و به محض دریافت پاسخ وزارت کشور این موضوع اطلاع رسانی می شود که شهر کرمان و چه شهرستان هایی تعطیل خواهد بود.
مشاور رسانه ای و اطلاع رسانی استاندار کرمان گفت: مراسم تشییع و بزرگداشت سردار شهید سلیمانی باید به بهترین نحو ممکن پوشش خبری داده شود و از دیروز نیز خبرنگاران برای حضور و پوشش مراسم تماس گرفتند که باید هماهنگ کننده داشته باشیم که خبرنگاران بدو ورود به کرمان دچار سردرگمی نشوند.
وی با اشاره به اینکه درخواست مصاحبه با همرزمان سردار سلیمانی در حال افزایش است و بخش مهمی از این اتفاق، پوشش رسانه ای است و باید از این طریق اقتدار ایران نشان داده شود.
تقی زاده تاکید کرد: سردار شهید سلیمانی شخصیت چند بعدی بود و برای همین در جهان حتی از سوی دشمنانش مورد تحسین قرار می گرفت.