مسعود ترکزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این نشست ۱۰ طرح اجرایی توسعه اقتصاد دانش بنیان کرمان از طرف پارک علم و فناوری ارائه شد که با ایجاد منطقه  ویژه علم و فناوری و نوآوری بر اساس آیین نامه مصوب هیات وزیران مورخ ۱۵ فروردین سال ۸۹ با محوریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی و پارک علم و فناوری  کرمان در محل پردیس ماهان موافقت شد.

وی بیان کرد: مناطق ویژه علم و فناوری مجموعه ای از امکانات علمی، صنعتی، تولیدی، آزمایشگاهی، تحقیقاتی، زیرساخت‌ها و غیره هستند که با تکیه بر خلاقیت و نوآوری ها در یک گستره جغرافیایی و و با جذب فرصت‌ها و سرمایه های علمی، اقتصادی، انسانی، ملی، منطقه ای و بین المللی و هم‌افزایی بین سازمان‌ها، مراکز و موسسات حاضر در منطقه، سبب ارتقای فناوری و در نتیجه توسعه تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد جامعه دانایی محور می شوند.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمان اظهار داشت: همچنین پارک علم و فناوری این استان در راستای اهداف تجاری سازی محصولات شرکتهای دانش بنیان و بازاریابی داخلی در فضایی به مساحت ۹۰ متر مربع با هشت شرکت فناور و ۲۵ محصول و تجهیزات فناورانه در نمایشگاه ملی هفته پژوهش از ۲۶ تا ۲۹ آذر در  محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران شرکت کرد.

وی تصریح کرد: تمام هزینه های ورود شرکتهای دانش بنیان و فناور به نمایشگاه  هفته پژوهش را متقبل شدیم تا واحدهای فناور صرفا برنامه های معرفی به بازار برنامه های خود را ارائه کند.

ترکزاده تاکید کرد: پارک علم و فناوری استان در سالهای گذشته بیشتر به صورت استند، بنر و کاتالوگ در نمایشگاه هفته پژوهش شرکت می کرد، اما امسال با توجه ضرورت و اهمیت بازاریابی، تجهیزات و محصولات فناورانه  در این نمایشگاه حضور یافت.

وی گفت: شرکتهای انتخاب شده برای شرکت در نمایشگاه هفته پژوهش از تمام حوزه ها شمال ماشین آلات، تجهیزات، ای تی، کشاورزی و تجهیزات ابزار دقیق بودند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.