فریدون فعالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هر گردشگر سلامت سه برابر یک گردشگر عادی ارزآوری دارد و از این رو گردشگری سلامت از اهمیت ویژهتری برخوردار است.
وی با بیان اینکه رشد کیفیت خدمات درمانی ظرفیت بالای گردشگری سلامت در کشور را نشان می دهد تصریح کرد: استان کرمان از نظر پزشکی و تجهیزات بیمارستانی دارای ظرفیت های بالایی است که می تواند در خدمت صنعت گردشگری قرار بگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: یک توریست سلامت علاوه بر تخصص پزشکان محل درمان، کیفیت تجهیزات و امکانات پزشکی به زیرساختهایی چون حمل ونقل و همچنین خدمات گردشگری مناسب نیازمند است که باید در نظر گرفته شوند.
وی تاکید کرد: کشور پاکستان با حدود ۲۱۲ میلیون، افغانستان با ۳۰ میلیون و عراق با ۳۷ میلیون جمعیت بازارهای هدف استان کرمان در حوزه گردشگری سلامت هستند که با سرمایه گذاری در این کشورها می توان زمینه ورود توریست سلامت را فراهم کرد.
فعالی با بیان اینکه گردشگری سلامت فقط مختص بیماران خارجی نیست، افزود: باید در ابتدا زیرساخت های این نوع گردشگری در سطح شهر کرمان و سپس استان های همجوار معرفی شود، زیرا رضایت گردشگر داخلی منجر به ورود گردشگر خارجی خواهد شد.
وی با اشاره به افزایش میزان سرمایه گذاری ها در صنعت گردشگری استان کرمان بیان کرد: «هم اکنون ۹۳ پروژه با حجم سرمایه گذاری یک هزار و ۶۶۵ میلیارد و ۸۱۷ میلیون تومان در بخش های مختلف در حال اجرا است که با اتمام آنها تحول بزرگی در صنعت گردشگری کرمان رخ خواهد داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان افزود: هم اکنون ۹۳ پروژه با حجم سرمایه گذاری یک هزار و ۶۶۵ میلیارد و ۸۱۷ میلیون تومان در بخش های مختلف در حال اجرا است که با اتمام آنها تحول بزرگی در صنعت گردشگری کرمان رخ خواهد داد.
استان کرمان با هفت اثر تاریخی، 700 اثر ثبت ملی، و هزاران جاذبه تاریخی و طبیعی و اقلیم متنوع از مقاصد مهم گردشگران داخلی و خارجی کشور محسوب می شود.