به گزارش ایرنا، علی مظفری  شامگاه جمعه در آیین اختتامیه رویداد استارت‌ آپ ویکند ایمنی در سالن سینما آزادی شهر سرچشمه با اشاره به اینکه ۱۴ میلیون نیروی کار تحت پوشش قانون کار در کشور وجود دارد افزود: این افراد در یک ۱ میلیون و۳۰۰ هزار کارگاه در سطح کشور مشغول فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: ۳۶ هزار و ۶۰۰ کارگاه بالای ۵۰ نفر و ۱۳۸ هزار کارگاه بین ۱۱ تا ۵۰ نفر کارگر در آنها مشغول به کارند و در یک میلیون کارگاه نیز کمتر از ۱۰ نفر فعالیت دارند که نشان می دهد تعداد کارگاه های کوچک مقیاس در کشور بیش  از سایر کارگاه ها است.

مظفری با اشاره به بازرسی سالانه ۴۵۰ هزار از این کارگاه ها گفت:  این بازرسی ها منجر به صدور ابلاغیه های متفاوت در موضوع نقایص ایمنی کار برای کارفرمایان می شود.

وی  کرد: روزانه ۷۵۰۰ مرگ ناشی از حوادث و بیماری های محیط کار داریم‌ که نیاز به توجه بیشتر دارد و اگر این رقم را در بُعد اقتصادی بررسی کنیم می بینیم که ۴ درصد تولید ناخالصی در قالب ۳۲۰۰ میلیارد دلار سهم‌ ناشی از بیماری ها و حوادث شغلی است.

مظفری بیان کرد: متاسفانه در بخش معادن شاهد ۸ برابری سهم متوسط حوادث و بیماری های شغلی در کارگاه های معدنی هستیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ آیین نامه در حرف و شغل های مختلف تثبیت شده که یکی از این‌ آیین‌ نامه ها با ۴۵۶ ماده برای مقررات حوزه ایمنی و کار است.

مظفری خاطرنشان کرد: ۸۴ درصد از این آیین‌ نامه ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور تدوین و تنظیم شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته در بخش ساختمانی بیشترین فوتی ها را در زمینه حوادث داشته ایم، بعد از آن در بخش صنعت آمار فوتی ها با ۲۱ درصد و بحث معادن نیز ۵ درصد نرخ حوادث منجر به فوت شدن را در بر داشت.

مظفری گفت: در حوزه حوادث معادن سال گذشته بیش از ۵۰ درصد حوادث منجر به فوت کاهش یافته است ضمن اینکه موضوع  استفاده از تکنولوژی در ارتقا  سطح ایمنی برای بهره برداران معادن وتمام متولیان صنایع مهم است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شرکت های دانش بنیان برای تولید ایده جهت افزایش ایمنی در جامعه بشری به ویژه در مشاغل از دانش متخصصین بهره می گیرد امروزه کلاه های ایمنی، لباس های کار هوشمند و دیگر ابزار ووسایل هوشمند خروجی ایده های استارت آپ است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه بیش از صدها استارت آپ در زمینه ایمنی در کشور برگزار شده و ایده های خوبی هم به نتیجه رسیده و برگزیده شده اند.

از ایده های نو همگام با تکنولوژی در رونق کسب و کار استقبال می کنیم

مدیر جتمع مس سرچشمه رفسنجان هم گفت: از ایده های نو و خلاق همگام با تکنولوژی برای ادامه کسب و کار و رونق تولید استقبال  می کنیم.

 حسین احمدی هفته دفاع مقدس و یاد شهدا را گرامی داشت و بیان کرد: صنعت مس ۲۵ شهبد دوران دفاع مقدس را تقدیم انقلاب کرده است.

وی افزود:  آنها هم در سنگر صنعت و هم در سنگر نبرد با دشمن جهاد کردند و عزت و عظمت کشور مرهون خون این شهدا است که جان خود و همه هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و با توکل بر خدا برای دفاع از خاک و میهن اسلامی قدم در عرصه جهاد نهادند.

احمدی به رویداد استارت آپ ویکند ایمنی اشاره وبیان کرد: معدن مس سرچشمه بزرگترین معدن روباز مس در خاورمیانه است برای رونق تولید در این زمینه و ارتقای سطح ایمنی در این صنعت، نخستین استارت آپ ویکند ایمنی امسال از ۳ رذوز گذشته در مس سرچشمه رفسنجان برگزار شد و ۱۴ تیم از ۱۲۷ ایده برگزیده شدند.

وی اضافه کرد: انتظار داریم این ایده ها منجر به اتفاقات خوبی در حوزه ایمنی مجتمع مس و شرکت ملی صنایع مس ایران شود اگر غیر از این ایده ها، ایده های جدید و نو همگام با تکنولوژی وجود داشته باشد و در راستای حل مشکلات شرکت مس و رونق تولید وکسب وکار بتوان از آنها استفاده کرد استقبال خواهیم کرد.

مصطفی زیدآبادی مدیر اچ. اس. ای‌ مجتمع مس سرچشمه رفسنجان هم در این آیین بیان کرد: طی سه روز برگزاری این رویداد ۱۴ تیم مختلف تشکیل شد و در موارد مختلفی ایده هایی ارائه کردند.

وی بیان کرد: برخی از این‌ ایده ها شامل ایده پیش بینی احتمال ریزش پله ها، مچ بندهای ایمنی، طراحی و نصب سیستم حذف امکان تصادف عابرپیاده،   طراحی نقشه های خط کارخانجات مختلف، سامانه مدیریت بحران، بارگیری مایعات خطرناک از جمله اسیدسولفوریک و شناسایی خطرات محیطی است.

زیدآبادی تصریح کرد: از دیگر این ایده ها می توان به لمس حادثه قبل از وقوع، سیستم های نوبت دهی برای کامیون ها و گاردبان‌ اشاره کرد.

در این برنامه از ۶ آتشنشان‌ در مجتمع مس سرچشمه تقدیر شد.

۷۴۳۳ / ۵۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.