رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اهمیت ساماندهی گیاه‌پزشکی در جنوب کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: کمیته فنی گیاه‌پزشکی با هدف هماهنگی بین بخشی در راستای کاهش خسارت ناشی از عوامل مخرب گیاهی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این خصوص، مواردی پیرامون نحوه اجرای طرح‌های مدیریت آفت کرم خراط و مگس میوه مدیترانه‌ای و همچنین تهیه دستورالعمل فنی برای ابلاغ به شهرستان ها مصوب می‌شود.

برخوری به طرح مبارزه با آفت کرم خراط اشاره و عنوان کرد: سه هزار اصله درخت آلوده به این آفت در منطقه جنوب کرمان شناسایی شده و مبارزه در حال انجام است.

وی افزود: مشارکت جدی باغداران در امر مبارزه با آفت‌های کرم خراط و مگس میوه مدیترانه‌ای، کاهش خسارت این آفات را به همراه خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر لزوم هدایت اولویت‌های تحقیقاتی منطقه تاکید کرد و افزود: باغداران به آبیاری منظم، تغذیه و حذف سرشاخه‌های آلوده به کرم خراط و سوزاندن بقایای آلوده توجه کنند.

وی بر انجام مدیریت تلفیقی آفت مگس میوه مدیترانه‌ای نظیر جمع آوری و دفع میوه‌های آلوده، برداشت زود هنگام و استفاده از تله‌ها و طعمه پاشی در مناطق آلوده به آفت مگس تاکید کرد.

مگس مدیترانه‌ای امسال در تمامی نقاط سردسیر جنوب کرمان حضور دارد و باعث از بین رفتن میوه‌های این مناطق شده است.

بنا به گفته کارشناسان کشاورزی، در صورتی که با جدیت برای کنترل جمعیت این آفت اقدام نشود، احتمالاً پاییز امسال جمعیتی به مراتب بیشتر از سال‌های گذشته از این مگس مزاحم در باغ‌های مناطق سردسیر خواهیم داشت.

مردادماه امسال عملیات ردیابی و مبارزه با آفت کرم خراط گردو در سطح ۲ هزار هکتار از باغ های جنوب کرمان انجام شد.

سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان را تحت پوشش دارد.

۷۴۵۰/۷۴۲۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.