به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز پنجشنبه در سومین گردهمایی علماء و سران طوایف جنوب و شرق استان کرمان در راستای میثاق نامه عدالت و امنیت پایدار افزود: تامین امنیت یکی از کارهای مهمی است که بر عهده حاکمیت قرار گرفته است و قوای قضائیه، اجرائیه و مقننه باید در تعامل با یکدیگر برای تامین آن اقدام کنند.

وی با اشاره به این مطلب که مردم باید در آرامش و آسایش زندگی کنند، تاکید کرد: امنیت زیربنای انجام سایر فعالیت ها در جامعه است و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زمانی محقق می شود که امنیت در جامعه وجود داشته باشد.

استاندار کرمان اظهارداشت: برای توسعه کارهای زیادی را پیش رو داریم که باید انجام شود و براساس برنامه ششم توسعه کشور، قرار است که در کشور و استان رشد ۸.۵ درصدی اقتصادی محقق شود که ۲.۸ درصد از محل ارتقای بهره وری و مابقی آن از محل سرمایه گذاری است.

فدائی با بیان اینکه برای تحقق رشد ۸.۵ درصدی در استان کرمان باید ۱۲۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان کرمان انجام شود، گفت:  بر این اساس در هر سال باید بالغ بر ۲۴ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان انجام شود و این در حالی است ۱۳ درصد از این سرمایه گذاری به عهده بخش دولتی و ۸۷ درصد به عهده بخش های خصوصی و غیردولتی است و این کار بسیار بزرگی است که باید انجام شود و نیاز به مشارکت مردم دارد.

وی با اشاره به اینکه لازمه مشارکت مردم در حوزه های مختلف از جمله در حوزه اقتصادی، تامین، حفظ و ارتقای امنیت است، تاکید کرد: باید از بخش های غیر دولتی و خصوصی برای سرمایه گذاری و رونق تولید دعوت کنیم تا ضمن ایجاد اشتغال برای مردم، کسب درآمد حاصل شود و دولت در این زمینه باید زیربناهای لازم را فراهم آورد.

استاندار کرمان گفت: زیرساخت های لازم برای جلب سرمایه گذاری تا  اندازه خوبی فراهم شده و گرچه محدودیت هایی نیز در این حوزه وجود دارد و باید رفع شود اما باید با وجود ظرفیت های موجود از سرمایه گذاران دعوت شود تا نسبت به راه اندازی واحدهای جدید اقدام کنند.

فدائی افزود: وجود پایانه صادراتی در جیرفت بخش عمده ای از مشکلات کشاورزی جنوب استان را حل می کند که این پایانه به زودی افتتاح شده و زمینه افزایش صادرات محصولات کشاورزی این منطقه را فراهم می کند.

وی از علاقه مندان به سرمایه گذاری دعوت کرد که برای پروژه های مختلف از جمله فراوری محصولات کشاورزی، فراوری محصولات معدنی و دیگر حوزه ها به جنوب استان بیایند و تاکید کرد: دولت نیز  تلاش می کند که زیرساخت ها را ارتقا بخشد.

فدائی با اشاره به این مطلب که برای رفع محرومیت و ایجاد اشتغال راهی جز جلب سرمایه گذاری وجود ندارد، گفت: برای استفاده از نقش و تاثیر سران طوایف برای میانجی گری و حل و فصل مسائل و درگیری های جمعی لازم است که جایگاه این افراد را ارتقا بخشید.

استاندار کرمان ادامه داد: برای ارتباط بیشتر بین نهادهای تصمیم گیر و سران طوایف، این سران باید برای حضور در شوراهای اسلامی روستاها و شهر کاندیدا شده و در شوراهای حل اختلاف حضور یابند و از این طریق همکاری متقابل بیشتری بین سران طوایف و دولت و مسئولان اجرایی ایجاد شود تا شاهد ارتقای بیشتر امنیت در جامعه باشیم.

پیشتر در گردهمایی علماء و سران طوایف جنوب و شرق کرمان که با حضور اعضای شورای تامین استان، ائمه جماعت، مقامات قضایی، فرماندهان نظامی و سران طوایف جنوب و شرق استان در محل دادگستری شهرستان جیرفت برگزار شده بود به‌ منظور بهره‌ گیری از ظرفیت‌ های مؤثر علما و سران طوایف در کنترل و کاهش جرائم خشن و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن میثاق‌ نامه ‌ای بین دادگستری، استانداری، اداره کل اطلاعات و فرماندهی نیروی انتظامی و علماء و سران طوایف جنوب استان کرمان به امضاء رسید و امروز (پنجشنبه) سومین گردهمایی با محوریت این میثاق نامه در عنبر اباد برگزار شده است.
۷۴۴۰ / ۵۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.