به گزارش ایرنا، فاطمه السادات حسینی روز یکشنبه در شورای راهبردی مشارکت زنان در دفاع مقدس و پیاده روی اربعین افزود: ویژه برنامه حماسه زینبی با رویکرد آگاه سازی و معرفی جایگاه شهدا و خانواده های آنها، با روشی متناسب با روحیات نسل جوان در راستای معرفی الگوهای دفاع مقدس و انقلاب اقدام می کند.

وی اظهار داشت : لازم است که مربیان روایتگری در بین بانوان تربیت شوند تا بتوانند بین الگوهای دفاع مقدس با جوانان ارتباط برقرار کرده و در این رابطه با شیوه بیان مناسب و بیان همراه با جاذبه نسبت به معرفی هر چه بیشتر ارزش های دفاع مقدس اقدام کنند.

وی بر نامگذاری بوستان ها، بزرگراه ها و معابر به نام شهدای زن و الگوهای مقاومت تاکید کرد و ادامه داد: لازم است که نقش بانوان و جایگاه مشارکتی زنان در رسالت امروز و تبیین ماموریت دیروزی به صورت ویژه مد نظر قرار گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان به فعالیت گردان نانواها در استان کرمان نیز اشاره و بیان کرد: باید از ظرفیت های موجود در استان برای معرفی هر چه بیشتر این گردان و فعالیت های آنها اقدام کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: جنگ برای بسیاری از همسران، دختران و خانواده های جانبازان به ویژه جانبازان اعصاب و روان تمام نشده است و در بازدیدها و دلجویی از خانواده های شهدا و ایثارگران باید به این خانواده ها نیز توجه ویژه ای صورت گیرد.

وی مشخص کردن کمیته های کارگروه بانوان ستاد اربعین استان را مورد تاکید قرار داد و گفت : امیدواریم در این فضا بتوانیم کار اثرگذاری انجام داده و جایگاه عشق و علاقه ای که به امام حسین (ع) داریم را به خوبی به نمایش بگذاریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان، پیوند بین ۸ سال دفاع مقدس با محرم و اربعین را مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: همایش و راهپیمایی جهانی اربعین در معرفی جایگاه فرهنگی اربعین به خوبی نقش داشته و ارتباط بسیار خوبی بین شیعیان ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد معرفتی و شناختی و معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید به صورت ویژه مد نظر قرار گیرد، گفت : نقش بانوان در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس باید در مدارس، دانشگاهها و در بین بانوان شاغل هر چه بیشتر تبیین شود.

نماینده اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس از حدود چهارسال قبل فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: در گذشته کارهایی در زمینه نقش زنان در دفاع مقدس انجام شده اما کافی نبوده است و با توجه به حضور گسترده بانوان در دوران دفاع مقدس، سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس می تواند گام های بزرگی را در این عرصه بردارد.

فهیمه طاهری با اشاره به اینکه نقش زنان در دفاع مقدس در قالب ۲۲ نقش تفکیک شده است، افزود: تلاش می شود که اقدامات بانوان در این نقش ها را هر چه بیشتر تبیین کنیم.

وی بر معرفی اسوه های صبر و مقاومت و الگوها تاکید کرد و گفت: برگزاری مراسم حماسه زینبی یکی از مهمترین برنامه های دفاع مقدس در حوزه بانوان به شمار می رود که پیشنهاد می شود در ادارات استان اجرایی شود.

۷۴۴۰/ ۵۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.